Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chantel Riley

Frankie Drake Mysteries 1×11

Frankie Drake Mysteries 1×11

 Când Frankie primește un apel misterios de la un spion britanic, Mary descoperă cum s-au întâlnit cu ea și cu modul în care a fost format detectivul privat Drake.

Frankie Drake Mysteries 1×10

Frankie Drake Mysteries 1×10

Frankie este angajată să confirme identitatea unei tinere care se pretinde a fi o prințesă rusă și să o protejeze de cei care o vor să moară.

Frankie Drake Mysteries 1×9

Frankie Drake Mysteries 1×9

Ororile războiului bântuie Frankie când ancheta despre uciderea unui soldat o reuneste cu un prieten stângat traumatizat de turneul său de datorie.

Frankie Drake Mysteries 1×8

Frankie Drake Mysteries 1×8

O zi liberă se transformă într-o zi la birou pentru Frankie și Trudie când fiul unui copil al unui aviator carismatic este răpit în timpul unei emisiuni de aer.

Frankie Drake Mysteries 1×7

Frankie Drake Mysteries 1×7

Mary îl recrutează pe Frankie și pe Trudy pentru a găsi un profesor dispărut, iar investigația lor îi conduce spre secrete de familie, Chinatown și crimă.

Frankie Drake Mysteries 1×6

Frankie Drake Mysteries 1×6

Frankie și Trudy sunt conduse în lumea periculoasă a bătăliei de cap în timp ce investighează împușcarea fiului mic al unui prieten.

Frankie Drake Mysteries 1×4

Frankie Drake Mysteries 1×4

Doamnelor se încheie în scena de jazz din Toronto în timp ce încearcă să protejeze un vindecător de credință.

Frankie Drake Mysteries 1×3

Frankie Drake Mysteries 1×3

Atunci când un corp apare în bagajele unui tânăr, Frankie și Trudy trebuie să-și unească forțele cu reporterul Ernest Hemingway pentru a-și clarifica numele.

Frankie Drake Mysteries 1×2

Frankie Drake Mysteries 1×2

Frankie și Trudy sunt angajați de un proprietar al fabricii pentru a rădăcina comuniștii la fabrica sa, dar lucrurile devin în curând o întorsătură explozivă.

Frankie Drake Mysteries 1×1

Frankie Drake Mysteries 1×1

Frankie este forțată să colaboreze cu un aliat puțin probabil când ea este suspectul numărul unu într-o violă de bijuterii.

Frankie Drake Mysteries 1×5

Frankie Drake Mysteries 1×5

Frankie și Trudy merg sub acoperire pentru a rezolva o crimă aparent imposibilă pe un set de film silențios.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.766)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.250)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.616)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.679)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.