Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chantal Thuy

Black Lightning 1×10

Black Lightning 1×10

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Black Lightning încearcă să salveze mai mulți copii dispăruți de multă vreme, dezvăluie un secret pe care nu l-au anticipat și conexiunile care rezultă. Gambi se luptă să rămână puternic în timp ce se află într-o poziție compromițătoare. Jefferson începe să vadă lucrurile în mod diferit.

Black Lightning 1×9

Black Lightning 1×9

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română În urma ultimei ucideri, Black Lightning lucrează pentru a-și șterge numele, în timp ce vânează persoana responsabilă pentru moartea tatălui său și pe oricine altcineva implicat. Tensiunile rămân ridicate între Black Lightning și Gambi.

Black Lightning 1×8

Black Lightning 1×8

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Black Lightning lucrează cu Anissa pentru a găsi informații pentru a șterge numele lui Black Lightning. Jennifer începe internarea pentru Lynn. Între timp, Gambi se află într-o situație precară.

Black Lightning 1×7

Black Lightning 1×7

Căutarea lui Black Lightning pentru Tobias continuă. Anissa continuă să se găsească în noul normal.

Black Lightning 1×11

Black Lightning 1×11

Black Lightning (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Pe măsură ce suspiciunile cresc că Jefferson Pierce este Black Lightning, ASA aranjează să-l aresteze. Lynn caută ajutor de la detectivul Henderson. Între timp, pe măsură ce Jefferson se află în custodie, Gambi și Anissa lucrează împreună pentru a arăta că Black Lightning continuă să curgă pe străzile din Freeland.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.160)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.562)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]