Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Chai Hansen

Shadowhunters 3×10

Shadowhunters 3×10

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În finala mijlocie a sezonului climatic, echipa se luptă să găsească o cale de a opri planul lui Lilith, care va ajunge la fructificare. Dar mergând împotriva celui mai mare adversar al lor, cotele lor nu arată bine. Între timp, Simon face o alegere inimaginabilă cu ajutorul lui Isabelle, iar Magnus se reconectează cu o persoană puternică din trecutul său. (Oaspete cu Anna Hopkins, Jack Yang, Alexandra ...

Shadowhunters 3×9

Shadowhunters 3×9

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Clary se confruntă cu un vechi dușman în încercarea de a găsi răspunsuri despre planul lui Lilith. Alec și Magnus se întorc la Lorenzo Rey pentru ajutor, în timp ce Lilith găsește un nou aliat. Luke trebuie să aleagă între pachetul său și familia sa, deoarece Simon este forțat să se ocupe de trecutul său. (Oaspete cu Anna Hopkins, Chai Hansen și Javier Muñoz)

Shadowhunters 3×8

Shadowhunters 3×8

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Magnus, Alec și Isabelle încearcă să ajungă la Jace în "Owl", dar chiar și la fel de puternic ca și Magnus, poate să-i ajute pe Lightwoodi să-și recupereze fratele din închisoarea lui demon? Maia și Iordania se alătură lui Simon în căutarea lui Lilith, în timp ce Luke încearcă să găsească o cale să ajungă la Clary. (Oaspete cu Anna Hopkins, Chai Hansen, Alexandra Ordolis și Nicola ...

Shadowhunters 3×7

Shadowhunters 3×7

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Odată cu identificarea identității bufniței, Alec, Isabelle și Clary se îndreaptă spre Alicante pentru a încerca să găsească o cale să-l oprească. Luke și Simon lucrează pentru a urmări ultima victimă a lui Lilith. Maia reflectă trecutul ei.  

Shadowhunters 3×6

Shadowhunters 3×6

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Clary se alătură echipei Magnus pentru a investiga un atac demon recent. Simon este uimit că a fost vizitat de cineva pe care niciodată nu credea că o va vedea din nou și care acum nu va părăsi. Între timp, Izzy își face griji pentru cină cu familia și cu un oaspete special, iar Luke ajunge la Maryse.  

Shadowhunters 3×5

Shadowhunters 3×5

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cineva a ieșit să-l ajute pe Simon și Jace să vadă cine este, în timp ce Clary se întoarce spre Luke pentru a găsi o modalitate de ao ajuta pe Jace. Alec își face griji pentru viitorul relației sale, după ce a aflat mai multe despre trecutul romantic al lui Magnus.  

Shadowhunters 3×4

Shadowhunters 3×4

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Preocupările lui Jace cresc în legătură cu starea sa mentală și se îndreaptă spre Luke pentru informații despre trecutul familiei sale. Clary și Izzy merg după un vampir necinstit și Simon vânează pentru un apartament nou.  

The New Legends of Monkey 1×10

The New Legends of Monkey 1×10

În timp ce Monkey și Pigsy se rătăcesc în banchetul lui Davari, Tripitaka trebuie să depună mijloacele de a controla armata secretă a Demonilor de litere înainte ca Davari să poată dezvălui amploarea noilor sale puteri.

The New Legends of Monkey 1×1

The New Legends of Monkey 1×1

O fată descoperă o statuie a legendarului rege de maimuțe, dar pentru a elibera acest vechi Dumnezeu din închisoarea sa de piatră, trebuie să-și găsească mai întâi coroana de aur, o coroană care a căzut în mâinile demonilor.

The New Legends of Monkey 1×2

The New Legends of Monkey 1×2

După eliberarea regelui Monkey, Tripitaka este șocat să-l găsească indiferent față de misiunea Scholarului. Luptându-se să-l țină pe o parte și încă urmărit de Demoni, ea găsește ajutor în cele mai puțin probabile locuri.

The New Legends of Monkey 1×3

The New Legends of Monkey 1×3

Când Monkey și Sandy se află prizonieri la prințesa Locke, o Tripitaka care a scăpat trebuie să-l convingă pe Pigsy să-și abandoneze amanta și să o ajute să-i salveze pe cei doi Zei.

The New Legends of Monkey 1×4

The New Legends of Monkey 1×4

În timp ce eroii se îndreptau spre Munții Apuseni, ei sunt interceptate de o bandă de bandiți rebeli, care se închină legendei Regelui Monkey. Când liderul descoperă că Tripitaka poate controla coroana pe care intenționează să o captureze pe Monkey.

The New Legends of Monkey 1×5

The New Legends of Monkey 1×5

Monkey, Pigsy și Sandy sunt strălucite de un Demon șamanic mistic și dus într-o închisoare ciudată numită Ground Breaking.

The New Legends of Monkey 1×6

The New Legends of Monkey 1×6

Pe măsură ce maimuța călătorește mai departe în trecut, Tripitaka trebuie să acționeze repede înainte de a se pierde pentru totdeauna. Folosind sutra, ea este în stare să găsească o cale de a merge după Monkey, și în acest fel dezvăluie misterul închisorii sale.

The New Legends of Monkey 1×7

The New Legends of Monkey 1×7

În timp ce Tripitaka, Monkey, Pigsy și Sandy fug de șaman și de demonicul lui, ei caută adăpost într-o pădure întinsă.

The New Legends of Monkey 1×8

The New Legends of Monkey 1×8

Tripitaka pleacă din căutare pentru a merge în căutarea mamei ei, dar Sandy nu o va lăsa să călătorească singură, iar cele două călătorii spre Apă de Nord.

The New Legends of Monkey 1×9

The New Legends of Monkey 1×9

Pe măsură ce maimuțele și porcii se ascund în zidurile palatului lui Davari, Tripitaka își dă seama de ce Davari este atât de hotărât să traducă Scrolurile Sacre. Îl poate împiedica să completeze traducerea înainte de a fi prea târziu?

The 100 4×10

The 100 4×10

Octavia se luptă în lupta finală pentru supraviețuirea poporului ei, dar nu toată lumea este dispusă să joace corectă.

The 100 4×9

The 100 4×9

Jasper și Bellamy merg într-o căutare. Între timp, Clarke se luptă să mențină pacea după ce cuvântul descoperirii lui Jaha se răspândește.

The 100 4×7

The 100 4×7

Sosirea lui Clarke pe insulă se transformă repede în rău. Între timp, Bellamy încearcă să evite o nouă tragedie în Arkadia.

The 100 4×6

The 100 4×6

Clarke și Roan sunt forțați să lucreze împreună atunci când sunt însărcinați să furnizeze o avertizare periculoasă dar crucială pentru Abby prin teritoriile inamice.

The 100 4×5

The 100 4×5

Clarke face o pledoarie disperată cu o fostă forță alianță, în încercarea de a evita un război și de a asigura supraviețuirea poporului ei.

The 100 4×3

The 100 4×3

Jaha conduce Clarke și Bellamy pe un drum spre o posibilă salvare, în timp ce tensiunile se ridică în Arkadia și Polis.

The 100 4×2

The 100 4×2

Povara conducerii cântărește foarte mult asupra lui Clarke și a lui Bellamy atunci când diferite provocări le forțează să determine cine va trăi și va muri.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.932)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.801)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.709)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.579)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.609)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.