Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Celina Jade

Arrow 1×23

Arrow 1×23

Oliver scapă de închisoare la mâinile și cursele lui Malcolm pentru a-și opri planul de a lăsa gradele. Între timp, Moira se confruntă cu un anunț surprinzător, Thea îl caută pe Roy când panica scapă orașul și Tommy află adevărul despre tatăl lui.

Arrow 1×22

Arrow 1×22

Ca Arcul întunecat, Malcolm elimină oamenii de știință care au creat dispozitivul Markov și apoi l-au trimis la Starling City pentru a distruge The Glades. Între timp, Oliver, Diggle și Felicity se infiltrează pe Merlyn Global pentru a afla planurile lui Malcolm, iar Laurel încearcă să rezolve problemele cu Tommy. Cu cinci ani mai devreme, Fyers îi spune captivilor ce plan este pentru lansatorul de rachete.

Arrow 1×20

Arrow 1×20

Când un ucigaș ucide un cuplu de îngrijire care va depune mărturie împotriva angajatorului său, Laurel îi duce pe noul lor fiu. În curând se găsește că este ucisă de ucigaș, iar Oliver trebuie să aleagă dacă să ajute sau pe Diggle, care vânează Deadshot. Între timp pe insulă, Oliver și Shado se apropie mai mult.

Arrow 1×19

Arrow 1×19

O femeie tânără care moare după o supradoză aparentă de droguri a lui Vertigo a sunat la Tommy chiar înainte de a muri și Quentin crede că are ceva de-a face cu moartea ei. Între timp, Oliver încearcă să confirme dacă Contele se află în spatele reînvierii lui Vertigo în Starling City. Între timp, în flashback-uri, Shado îl pune pe Oliver într-un exercițiu neobișnuit de antrenament.

Arrow 1×18

Arrow 1×18

Un nou vigilent, Mântuitorul, captează și execută pe cei pe care crede că le hrănesc cu oamenii din The Glades ... și Roy este urmtoarea țintă. Într-adevăr, Moira trebuie să ia pași drastici când Malcolm află cine și-a angajat asasinul său, iar Laurel încearcă să descopere adevărul despre eventuala supraviețuire a unei surorii ei.

Arrow 1×14

Arrow 1×14

Oliver se întoarce spre Felicity pentru ajutor atunci când Moira își împușcă fără voie propriul fiu. Când Oliver teorează pe marginea morții, își amintește timpul petrecut pe insulă, când sa alăturat echipei Slade Wilson, pentru a prinde un avion și o scăpare.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.775)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]