Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Carter Jenkins

Famous in Love 2×8

Famous in Love 2×8

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige lucrează cu poliția pentru ai ajuta să-i găsească stalker-ul, în timp ce Pablo $$ începe să arate o nouă parte Tangey și Alexis face o decizie care o aterizează în apă fierbinte.

Famous in Love 2×7

Famous in Love 2×7

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige și Jake continuă să se simtă mai departe în timp ce Jake și Billy se îndreaptă către un festival de film, în timp ce Paige rămâne în Los Angeles pentru un interviu mare și pentru a acoperi fotografia. Între timp, Iordania trebuie să se ocupe de consecințele recentei sale dezvăluiri, iar Nina participă la un război de licitație pentru un scenariu de film extrem de dorit.

Famous in Love 2×6

Famous in Love 2×6

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Ca producție "Închisă", castul urmărește pașii următori în carieră, în timp ce Jake și Cassie trebuie să ia decizii și cu privire la viitorul lor. Iordania continuă turneul de presă al campaniei Oscar, cu o oprire la "America de Bună Dimineață".

Famous in Love 1×1

Famous in Love 1×1

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige Townsen este o fată normală de colegiu care lucrează la gradul ei de afaceri care se bucură de a acționa pe o parte. Când următoarea franciză de film mare merge în producție și își deschide porțile căutând următoarea "Ea fată" pentru a juca rolul principal, colegii de cameră ai lui Paige, Cassie și Jake, o conving să meargă la apelul deschis. Niciodată în visele ei cele mai sălbatice ...

Famous in Love 1×2

Famous in Love 1×2

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română În ajunul petrecerii mari de anunțuri "Locked", Paige este mai nervoasă în a-și spune părinților despre adevărul despre a-și atinge rolul de vis decât de evenimentul real. În timp ce părinții ei au prioritate în educația ei, ea încearcă să găsească o cale să-i convingă - și pe ea însăși - că poate să le facă și pe amândouă. Între timp, bârfele se învârt încă în legătură cu lupta ...

Famous in Love 1×5

Famous in Love 1×5

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Este cea de-a 21-a aniversare a lui Paige și tot ce vrea să facă este sărbătoarea cu cei doi cei mai buni prieteni ai săi, dar prietenia cu Jake este încă pe stânci după evadarea sa cu Alexis.

Famous in Love 1×3

Famous in Love 1×3

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română După ce i-am promis părinților că va fi capabilă să echilibreze școala și programul filmului, Paige știe rapid că este mai ușor de zis decât de făcut. În timp ce încearcă să lucreze la o lucrare de școală crucială, ea continuă să fie retrasă cu fitinguri pentru dulapuri, fotografii și teste de ecran. Înclinând-o pe Jake și pe Cassie pentru ajutor, Paige își învață repede că poate că este ...

Famous in Love 1×4

Famous in Love 1×4

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige este hotărâtă să demonstreze tuturor că poate reuși, în special Alexis; dar când totul pare să se înrăutățească în prima zi pe scenă, încrederea ei este zdruncinată. Și pentru a face lucrurile mai lipicioase, Rainer îl întreabă pe Paige într-o întâlnire care își pune întrebarea dacă vrea să devină clișeul Hollywood-ului de a-și întâlni co-starul sau nu. Între timp, Cassie recurge la măsuri disperate pentru a-și plăti taxele ...

Famous in Love 1×8

Famous in Love 1×8

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige stumble peste niște veste devastatoare despre Jake, pe care Alexis îl ținea de la el.

Famous in Love 1×7

Famous in Love 1×7

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige, care încă se luptă să țină pasul la școală, este evitat de Rainer. Cassie se străduiește să-i spună lui Paige că nu dorește să fie asistentul ei, în timp ce Jake încearcă să navigheze pe propriile probleme.

Famous in Love 1×6

Famous in Love 1×6

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Cassie fuge odată ce prietenii ei descoperă ce face pentru a-și câștiga banii, în timp ce Rainer și Nina se îndreaptă spre Hong Kong.

Famous in Love 1×10

Famous in Love 1×10

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Distribuția și echipajul ascund preocupările lui Rainer din presă.

Famous in Love 1×9

Famous in Love 1×9

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Paige află că Jake ar putea părăsi LA pentru totdeauna.

Famous in Love 2×5

Famous in Love 2×5

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Rainer aruncă un eveniment de caritate care devine mai multă dramă decât se aștepta.

Famous in Love 2×4

Famous in Love 2×4

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Alexis primește un umăr foarte rece de la toți cei care se află în scenă după dezvăluirile scandaloase ale spectacolului realității.

Famous in Love 2×3

Famous in Love 2×3

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Lucrurile îl caută pe Cassie în timp ce face o audiție importantă, iar pentru Tangey, care are o propunere de afaceri pentru Pablo $$.

Famous in Love 2×2

Famous in Love 2×2

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Soarta lui "Închis" are consecințe, bune și rele, pentru toți cei implicați.

Famous in Love 2×1

Famous in Love 2×1

Famous in Love (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Au trecut două luni și s-au produs multe schimbări în emisiunea "Închis".

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.793)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.399)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.