Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Carolyn Michelle Smith

Colony 3×3

Colony 3×3

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Va evalua siguranța taberei de rezistență. Katie încearcă să se implice mai mult. Broussard și Amy se confruntă cu supraviețuitori în afara pereților.

Colony 3×2

Colony 3×2

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Will și Katie se riscă să intre în contact cu Rezistența; Broussard pune împreună secrete IGA rămase în urmă în Los Angeles.

Colony 3×1

Colony 3×1

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat La șase luni după scăparea din Los Angeles, Bowmans și Snyder se bucură de o viață simplă în munți, până când o sosire bruscă schimbă totul.

Colony 2×3

Colony 2×3

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Will, Devon și Charlie încearcă să plece acasă. Katie, care se teme de cel mai rău, îi ia la revedere fiicei sale. Bram face prieteni la tabără; iar Maddie găsește un nou proiect.

Colony 2×4

Colony 2×4

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Jennifer urmărește casa lui Bowman. Familia întâlnește provocări neașteptate când Charlie se întoarce acasă.

Colony 2×5

Colony 2×5

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Se va întoarce într-un loc de muncă necunoscut; Katie se află pe cel mai bun comportament; Broussard și celula lui fac o descoperire despre Zid.

Colony 2×6

Colony 2×6

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Rezistența ajunge la Katie; Va vrea să-i ajute pe soția lui să-i îngroape trecutul; Maddie și Nolan vizitează lagărul de muncă.

Colony 2×7

Colony 2×7

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Bram se îmbarcă într-o misiune de sabotaj riscantă cu prietenii săi; Se va confrunta cu noua Rezistență; Kate află un adevăr întunecat despre bloc.

Colony 2×8

Colony 2×8

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Will și Katie trebuie să salveze un fugar din ocupație; la tabără, Snyder ascunde dovezi; Celula lui Broussard este amenințată de unul dintre ei.

Colony 2×10

Colony 2×10

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Will, Katie și Broussard caută o cale de ieșire din colonie. Maddie primește niște vizitatori în Zona Verde. Bram încearcă închiderea.

Colony 2×9

Colony 2×9

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Will și Katie încearcă să intre în contact cu o nouă sosire în bloc; Bob are câteva întrebări pentru familia Bowman.

Colony 2×11

Colony 2×11

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Cinci puncte de vedere diferite arată atacul asupra zonei verzi.

Colony 2×13

Colony 2×13

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat În finalul celui de-al doilea sezon, familia Bowman trebuie să facă o alegere imposibilă în urma unei revelații despre soarta coloniei.

Colony 2×12

Colony 2×12

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Will, Katie și Broussard se luptă cu Mâna Roșie pentru controlul măștii RAP; Snyder îi ajută pe Helena să-și recâștige controlul asupra blocului din Los Angeles.

Colony 2×1

Colony 2×1

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Cel de-al doilea sezon a deschis Will și Katie încercând să-și păstreze familia împreună în orașul în schimbare. Broussard se întoarce acasă, în timp ce Snyder primește o ofertă de muncă de la o organizație misterioasă.

Colony 2×2

Colony 2×2

Colony - Colonia (TV Series 2016– ), seriale Online Subtitrat Va decide să aibă încredere într-un vechi prieten. Jennifer vizitează Katie în timp ce Bram se întâlnește cu comandantul taberei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.793)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.400)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.