Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Caroline Goodall

Berlin Station 2×9

Berlin Station 2×9

Stația din Berlin continuă să caute adevărul din spatele asasinării lui Katerina Gerhardt și rolul lui Nick Fischer în acesta, ca un protest în afara Ambasadei Statelor Unite și solicită să-l transformăm pe Hector în escaladare.

Berlin Station 1×3

Berlin Station 1×3

Frost și Kirsch își fac griji că secretele lor vor fi descoperite când anchetatorii Langley vor mătură stația din Berlin pentru a-și împrăștia furajele pentru viitoare scurgeri Shaw. Între timp, vânătoarea lui Daniel pentru molare este pusă în pericol.

Berlin Station 2×8

Berlin Station 2×8

Hector este căutat de autoritățile germane pentru asasinarea lui Katerina Gerhardt, dar stația din Berlin începe să descopere că există mai mult decât un ofițer ex-ofițer al CIA.

Berlin Station 1×4

Berlin Station 1×4

Daniel și Hector se angajează într-o operațiune periculoasă pentru a urmări Shaw. Între timp, Valerie află adevărul din spatele lui Iosava, iar Frost și Kirsch își planifică planurile viitoare pentru ei înșiși și pentru restul stației din Berlin.

Berlin Station 1×6

Berlin Station 1×6

Ancheta lui Valerie cu privire la Aleksandre și Ruth Iosava vine într-o capcană într-o operațiune de spargere germană / americană care implică Clare Itani, un ofițer al CIA și iubitul lui Hector. Participarea neanunțată a lui Langley mișcă lucrurile de la rău la rău.

Berlin Station 1×5

Berlin Station 1×5

Daniel se alătură lui Esther Krug de la BfV pentru a preveni scurgerea scurtă a unui Shaw care implică un defectant străin. Valerie și Robert au răsturnat strategia, deoarece ancheta ei privind Iosava câștigă tracțiune; Hector primește o vizită târzie de la Shirley Pimple.

Berlin Station 1×7

Berlin Station 1×7

Înghețul trebuie să ridice piesele după operația de la Iosava care este acru, în timp ce Robert explorează un unghi diferit. Hector merge necinstiți, dar îl aduce pe Daniel cu el, prefăcând un moment crucial de claritate.

Berlin Station 1×8

Berlin Station 1×8

Repercusiunile dezastrului de la Iosava lasă pe Frost în umbră, iar stația în dezordine, pe măsură ce Robert îmbrățișează un nou rol. Hector se află în scaunul fierbinte, Valerie dezvăluie un secret al ei - și Daniel centimetri mai aproape de adevăr.

Berlin Station 1×10

Berlin Station 1×10

Daniel asamblează echipajul în timp ce ei se alătură implicării Langley în predarea lui Iosava. Steven și Kelly Frost se reunesc împotriva șanselor; Hector urmărește o nouă abordare pentru ispășirea sa - și mantaua lui Thomas Shaw este trecută.

Berlin Station 1×9

Berlin Station 1×9

Misterul adevăratei identități a lui Shaw a rezolvat în cele din urmă soluția, Daniel se confruntă cu conștiința proprie, în timp ce învață originile lui "Thomas Shaw"; Suspiciunile lui Valerie despre Robert continuă să crească tensiunile dintre ele, iar Kelly Frost devine dintr-o dată o parte integrantă a echipei.

Berlin Station 2×1

Berlin Station 2×1

Sub conducerea noului șef al Statului Major BB Yates, Daniel Miller, Robert Kirsch, Valerie Edwards și restul stației din Berlin se angajează într-o operațiune neascultată pentru a descoperi un posibil atac terorist de la extrema dreaptă.

Berlin Station 2×2

Berlin Station 2×2

Într-un episod de 24 de ore stabilit complet în Spania, Daniel îl folosește pe Hector pentru a-și continua misiunea cu Otto, mult mai degrabă decât pentru Hector.

Berlin Station 2×3

Berlin Station 2×3

Valerie lucrează la obținerea informațiilor despre Far Right, în timp ce fiul adolescent al lui Robert Noe ajunge la Berlin și pune întrebări. Între timp, Frost este de acord cu cererea ambasadorului de a spiona gara din Berlin.

Berlin Station 2×6

Berlin Station 2×6

Robert și Frost călătoresc în Norvegia pentru a investiga traseul ilegal de bani care duce la PfD; BB și Valerie elaborează un nou plan care implică un membru al Extremului Drept; Daniel se ocupă de consecințele psihologice ale misiunii sale.

Berlin Station 2×4

Berlin Station 2×4

În trecut, BB Yates se dezvăluie în timp ce jonglează cu păstrarea sub acoperire a operațiunii de la distanță a Gării Berlinului sau dezvăluirea acesteia către ambasadorul Hanes; Daniel descoperă o lipsă de încredere între Otto Ganz și fiica sa.

Berlin Station 2×5

Berlin Station 2×5

Operațiunea de stingere a stației pentru a prinde Far Right într-o înțelegere cu arme merge groaznic, Otto Ganz scăpând. Între timp, Robert și Frost fac planuri de a investiga traseul banilor din spatele afacerilor nefaste ale PfD.

Berlin Station 1×1

Berlin Station 1×1

Agentul CIA, Daniel Miller, sosește la Berlin într-o misiune clandestină pentru a descoperi un avertizor anonim, alias Thomas Shaw, și se reuneste cu vechiul său prieten Hector DeJean. Când Daniel se apropie de Shaw, cariera lui reacționează în mod criminal.

Berlin Station 2×7

Berlin Station 2×7

April cântărește povestind lui Robert despre complotul de asasinare al lui Hector; Daniel încearcă să aranjeze trecerea în siguranță din Berlin pentru Hector cu ajutorul lui Esther.

Berlin Station 1×2

Berlin Station 1×2

În timp ce Daniel îl urmărește pe Shaw, șeful stației Steven Frost și asociații săi Valerie Edwards și Robert Kirsch adună informații despre un radical islamic georgian, pentru a evita o predare extraordinară de către Langley. Prin sfârșitul episodului, Hector ne surprinde pe toți.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.041)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.532)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.317)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.