Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Carlos Valdes

Supergirl 3×8

Supergirl 3×8

Grupul se întâlnește pentru nunta lui Barry și Iris, dar ceremonia este prăbușită de răufăcători de pe Pământ-X.

Arrow 5×8

Arrow 5×8

Oliver se trezeste la o viata in care nu a ajuns niciodata pe Gambitul Reginei. Robert și Moira Regina sunt vii și bine. Laurel este logodnica lui iubitoare și nunta lor este iminentă. Totul pare perfect, dar Oliver începe să observe mici imperfecțiuni care îl fac să pună la îndoială această nouă realitate. Între timp, Felicity și recruții iau o nouă amenințare cu ajutorul The Flash și Supergirl.

Arrow 4×8

Arrow 4×8

Oliver și Barry Allen îl iau pe Kendra Saunders și Carter Hall într-o locație îndepărtată pentru a le ține ascunși de Vandal Savage, în timp ce își dau seama cum să-l învingă. Malcolm aranjează o întâlnire între Vandal, Green Arrow și The Flash, care nu merge așa cum a fost planificat. Între timp, Felicity, Thea, Diggle și Laurel colaborează cu echipa Flash pentru a veni cu o armă suficient de puternică pentru a distruge Vandal Savage.

Arrow 3×8

Arrow 3×8

Un eveniment de încrucișare care a început pe "The Flash" se încheie cu Oliver colaborând cu Flash pentru a opri ucigașul care bombardează bomba, care plantează cinci bombe în oraș, care vor să explodeze în același timp.

Arrow 2×19

Arrow 2×19

Când Oliver și echipa lui distrug centrele lui Slade, el atacă ca Deathstroke pentru a obține ceea ce este necesar pentru a găsi un înlocuitor. Între timp, Laurel se gândește ce să facă cu informațiile lui Slade și Oliver încearcă să-l convingă pe Thea să-i ajute să-și protejeze finanțele de la Isabel.

DC’s Legends of Tomorrow 3×8

DC’s Legends of Tomorrow 3×8

Nunta lui Barry și Iris aduce gașca împreună, dar lucrurile se înrăutățesc atunci când răufăcătorii de pe Pământ-X atacă ceremonia. Toate trupele super-eroilor, împreună cu ajutorul prietenilor lor de super, cum ar fi Citizen Cold, Ray, Felicity Smoak, Iris West și Alex Danvers, pentru a-și asuma încă cei mai mari răufăcători. Cele mai puternice eroi ai pământului - Green Arrow, Supergirl, Flash și White Canary - conduc echipele lor în luptă pentru a salva lumea. Crossover-ul începe pe Supergirl S03E08 Criza ...

DC’s Legends of Tomorrow 2×7

DC’s Legends of Tomorrow 2×7

DC’s Legends of Tomorrow 1×5

DC’s Legends of Tomorrow 1×5

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.566)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.126)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.231)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.435)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.756)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]