Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Candis Cayne

The Magicians 3×13

The Magicians 3×13

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul găsește ceea ce caută și încearcă o dată pentru totdeauna să obțină magie înapoi.

The Magicians 3×12

The Magicians 3×12

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul are strategia ca Josh și Julia să călătorească într-un loc familiar și să li se dea o șansă de ajutor.

The Magicians 3×11

The Magicians 3×11

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Grupul are strategia ca Josh și Julia să călătorească într-un loc familiar și să li se dea o șansă de ajutor.

The Magicians 3×10

The Magicians 3×10

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Quentin și Alice caută castelul pentru un obiect important, în timp ce Julia și Fen lucrează cu un dușm

The Magicians 3×9

The Magicians 3×9

The Magicians (2015– ), serial onlin subtitrat în Română Quentin, Kady și Alice încearcă să-i convingă pe un vechi prieten să se întoarcă acasă.

The Magicians 3×8

The Magicians 3×8

Julia și Fen investighează un grup periculos de magicieni, pe măsură ce domnia lui Eliot și Margo este contestată.

The Magicians 3×7

The Magicians 3×7

Margo face o poziție îndrăzneață împotriva Reginei Fairy. Quentin și Penny încearcă să recupereze un articol pierdut.

The Magicians 2×13

The Magicians 2×13

Quentin, Eliot, Julia și Margo adoptă un plan riscant de a proteja Fillory; Penny pune întrebări și Kady se ocupă de el.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.573)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.173)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.733)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]