Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

C. Thomas Howell

The Blacklist 5×22

The Blacklist 5×22

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Liz și Red se confruntă într-o cursă climatică pentru a găsi un Blacklister în posesia sacului de oase, forțând adevărul despre oase să vină în sfârșit la lumină.

The Blacklist 5×21

The Blacklist 5×21

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Samar a aterizat pe crucea unui Blacklister neconvențional, iar Aram și grupul de operațiuni se află în acțiune pentru ao găsi înainte de a fi prea târziu. Călătorii roșii în Costa Rica pentru a împiedica vânzarea la o licitație subterană a bagajelor de oase.

The Blacklist 5×20

The Blacklist 5×20

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română O tânără neidentificată reapare și echipa încearcă să-și găsească legătura cu secretul Roșu se ascunde. Atunci când familia sa ia măsuri pentru a-și proteja propriile secrete, ancheta se transformă într-o cursă pentru a salva viața fetei.

The Blacklist 5×19

The Blacklist 5×19

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Liz utilizează informații dintr-o sursă neașteptată pentru a forța pe Red să descopere secretele pe care le deține; Roșul inițiază un plan pentru a recupera sacul de duffel de oase.

The Blacklist 5×18

The Blacklist 5×18

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Într-o încercare de a exercita presiune asupra lui Ian Garvey, Red și șeful grupului operativ la Paris pentru a identifica un proeminent furnizor de heroină pentru Nash Syndicate. Din nefericire la agenda lui Red, Liz își ia propria cale în a merge după Garvey.

The Blacklist 5×17

The Blacklist 5×17

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română Atunci când un asociat al Nash Syndicate este ucis, Red îl stabilește pe Liz și pe Task Force pe acest caz pentru a recupera dovezile esențiale pentru a-l aduce pe Ian Garvey. Între timp, Aram consideră un pas înainte în relația sa cu Samar.

The Blacklist 5×16

The Blacklist 5×16

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română În timp ce Liz investighează noi detalii într-un caz rece de la lucrarea ei timpurie ca un profil FBI, ea explorează impulsurile ei mai întunecate în terapia cu Dr. Fulton. Grupul operativ acționează pentru a elimina ucigașii lui Tom în sistemul juridic, în timp ce Red adoptă o abordare diferită în privința închiderii lui Ian Garvey.

The Blacklist 5×15

The Blacklist 5×15

The Blacklist (TV Series 2013– ), serial online subtitrat în Română În timp ce Liz continuă să urmărească ucigașii lui Tom, Red încearcă să rezolve o problemă fiscală în spălarea banilor. Între timp, Aram iese pe teren atunci când grupul de lucru investighează un focar viral.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]