Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Burn Gorman

Jamestown 2×8

Jamestown 2×8

Jamestown (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Jocelyn descoperă ce înseamnă să pierzi totul, în timp ce Yeardley formează un plan care ar putea schimba pentru totdeauna colonia.

Jamestown 2×7

Jamestown 2×7

Jamestown (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Marie este condusă să comită o crimă teribilă, iar Jocelyn formează un pact cu cel mai puțin probabil dintre aliați.

Jamestown 2×6

Jamestown 2×6

Jamestown este speriat, deoarece întâmplările fantomă sporesc zvonurile că Samuel a înviat din mormânt. Reddick primește toată bătălia pregătită pentru că vine vorba de un atac spaniol.

Jamestown 2×5

Jamestown 2×5

Există o mare revelație când secretarul Farlow se întoarce din Anglia cu un alchimist fermecător. Marie se întoarce spre Rutters când este încadrată pentru o crimă.

Jamestown 1×1

Jamestown 1×1

Trei femei au plecat în colonie din Jamestown în 1619. Dar drama așteaptă, împreună cu bărbații cărora li se cuvine să se căsătorească.

Jamestown 1×5

Jamestown 1×5

Redwick vede o șansă de a stârni neliniște civilă atunci când Yeardley este lovit de boală. Între timp, Jocelyn își dă seama că poate a subestimat Temperance.

Jamestown 1×8

Jamestown 1×8

Soarta lui Jocelyn este sigilată deoarece Temperance primește o scrisoare din Anglia. Redwick lovește o înțelegere clară care va schimba pentru totdeauna Jamestown. Ultimul sezon.

Jamestown 1×7

Jamestown 1×7

Henry Sharrow se întoarce să-și croiască bogățiile nou dobândite, pe măsură ce Alice trăiește din teama că ar putea să o facă. Jocelyn își afirmă puterea nou dobândită pe Temperance, iar James Read face o înțelegere cu Henry.

Jamestown 2×1

Jamestown 2×1

O crimă teribilă aruncă suspiciune în întreaga Jamestown. Atunci când poziția ei este amenințată, Jocelyn dă o legătură surprinzătoare.

Jamestown 2×2

Jamestown 2×2

Rutterul trage o schemă de bani, care curge în curând în mod periculos. Silas caută o cale de ieșire dintr-o situație lipicioasă. Pedro se întoarce spre Jocelyn pentru ajutor.

Jamestown 2×3

Jamestown 2×3

Pamunkey-ul găsește o cale să-i învețe pe Șobolani o lecție. Și înseamnă o suferință majoră pentru Alice. Yeardley este testat când încearcă să intervină.

Jamestown 2×4

Jamestown 2×4

Totul se întâmplă ca o navă care anunță sosirea soției lui James Read. Afară în pădure, Rutterii au probleme.

Jamestown 1×2

Jamestown 1×2

Farlow și Redwick privesc să trimită femeilor un mesaj puternic, deoarece disprețul lor față de noii lor vecini feminini se intensifică.

Jamestown 1×3

Jamestown 1×3

Un trib invadează orașul, oferind lui Jocelyn șansa de a avansa cariera lui Samuel. Viitorul lui Alice și al lui Silas este pus în pericol.

Jamestown 1×4

Jamestown 1×4

Zvonurile despre o mină de aur trimit o suspiciune de oscilație prin așezare. Între timp, Farlow și Redwick recurg la spionaj pentru a obține mai bine de la Jocelyn.

Jamestown 1×6

Jamestown 1×6

Alice se întoarce spre James pentru ajutor, știri despre Henry răspândite în jurul orașului. Verity revine în vechile obiceiuri periculoase, iar Jocelyn vede o modalitate de ao încuraja cu noul adversar.

Game of Thrones 4×5

Game of Thrones 4×5

Cersei și Tywin planifică următoarea mișcare a Coroanei; Dany discută planurile viitoare; Jon Snow începe o nouă misiune.

Game of Thrones 4×4

Game of Thrones 4×4

Dany echilibrează dreptatea și mila. Jaime îndeplinește misiunea Brienne cu onoarea sa. Jon asigură voluntari, în timp ce Bran, Jojen, Meera și Hodor se îmbrățișează în adăpost.

Game of Thrones 3×4

Game of Thrones 3×4

Probleme provocate de Ceasul de noapte de la Craster. Margaery îl scoate pe Joffrey din zona de confort. Arya se întâlnește cu liderul Frăției. Varys face răzbunare pe un vechi dușman. Theon își reamintește cu tristețe greșelile. Daenerys orchestrează abil de la ieșirea din Astapor.

Game of Thrones 3×3

Game of Thrones 3×3

Tyrion își asumă noi responsabilități. Jon este dus la Pumnul primilor oameni. Daenerys se întâlnește cu sclavii. Jaime face o înțelegere cu captorii lui.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.160)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.562)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]