Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bruce Altman

Madoff 1×1

Madoff 1×1

O privire în mintea omului care a tras una dintre cele mai mari contra în istoria investițiilor bancare. Partea 1 din 4: Madoffs sărbătoresc 40 de ani de succesul financiar al companiei lor.

Madoff 1×2

Madoff 1×2

O privire în mintea omului care a tras una dintre cele mai mari contra în istoria investițiilor bancare. Partea 2 din 4: Un om realizează că ceva nu se compară cu modul în care Madoffs fac afaceri, dar nimeni nu-l crede.

Madoff 1×3

Madoff 1×3

O privire în mintea omului care a tras una dintre cele mai mari contra în istoria investițiilor bancare. Partea 3 din 4: Criza financiară globală din 2008 începe.

Madoff 1×4

Madoff 1×4

O privire în mintea omului care a tras una dintre cele mai mari contra în istoria investițiilor bancare. Partea 4 din 4: Cu adevărul din geantă, legăturile familiale se dezlănțuie, pe măsură ce fiii lui Madoff îl întorc.

Mr. Robot 2×10

Mr. Robot 2×10

Elliot începe să se întrebe dacă domnul rRobot ia mințit. Darlene încearcă să facă ceea ce trebuie. Dom și FBI se apropie.

Mr. Robot 1×9

Mr. Robot 1×9

Coruptia Evil Corp este amenintata de un om de misterios din trecutul lui Elliot.

Mr. Robot 1×7

Mr. Robot 1×7

Elliott dispare. Dl. Robot încearcă să reintroducă societatea. Angela se duce capul spre cap cu un vechi nemesis.

Mr. Robot 1×6

Mr. Robot 1×6

Elliot încearcă să scape Vera din închisoare pentru a salva pe cineva care îi pasă. Între timp, "jocul" lui Tyrell devine nebun, iar Angela se varsă mai adânc în moartea mamei sale.

Mr. Robot 1×1

Mr. Robot 1×1

Elliot, un inginer de securitate cibernetică în timpul zilei și hacker vigilent noaptea, este recrutat de un grup misterios subteran pentru a distruge firma pe care a plătit-o pentru a-l proteja. Elliot trebuie să decidă cât de departe va merge să expună forțele pe care crede că le conduce (și distruge) lumea.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.591)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.729)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.455)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]