Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Brian Tyree Henry

Atlanta 2×5

Atlanta 2×5

Atlanta (TV Series 2016– ), serial online subtitrat in Română Știi cum ai nevoie de o tăietură proaspătă, dar frizerul tău e întotdeauna pe niște chestii? Are noroc că am încredere în el.

Atlanta 2×4

Atlanta 2×4

Atlanta (TV Series 2016– ), serial online subtitrat in Română Când te duci în afara orașului, oamenii albi acționează diferit. De aceea nu pot merge chiar la Marietta. Prea ciudat.

Atlanta 2×3

Atlanta 2×3

Atlanta (TV Series 2016– ), serial online subtitrat in Română Câștigați este aici făcând acești bani. Păcat că se uită încă la dracu '. Întregul oraș funcționează în stânci, mă simți tu?

Atlanta 2×2

Atlanta 2×2

Atlanta (TV Series 2016– ), serial online subtitrat in Română Trappin nu este ușor, să săpați? Răspundeți la toți escrocii mei de la club în seara asta.

Atlanta 2×1

Atlanta 2×1

Atlanta (TV Series 2016– ), serial online subtitrat in Română Ayyy! Ne întoarcem în oraș, dar dansurile se simt puțin diferite. Trebuie să fie sezonul lui Robbin. Hârtie gratuită Boi!

Atlanta 1×1

Atlanta 1×1

Seria se deschide cu o confruntare între rapperul local Alfred "Paper Boi" Miles și un om care rupe oglinda laterală a mașinii parcate de Alfred. Vărul lui Alfred Câștigă încearcă să medieze situația în timp ce Daryus are o senzație de déjà vu.

Atlanta 1×2

Atlanta 1×2

Probleme precum brutalitatea polițienească, boala mintală și transfobia sunt abordate pe măsură ce Câștigul așteaptă cauțiunea după ce băieții sunt arestați pentru incidentul lor de fotografiere.

Atlanta 1×3

Atlanta 1×3

Câștigă pleacă într-o întâlnire cu Van, chiar dacă a fost spart; Hârtia Boi dovedește că ar putea avea ceea ce este nevoie pentru a-și împăca.

Atlanta 1×4

Atlanta 1×4

Paper Boi se ocupă de un troll social media, de criticile internetului și de exploatare; În timp ce Câștigați încearcă să-și comercializeze telefonul pentru bani rapizi, Darius a înființat o investiție pentru viitor.

Atlanta 1×5

Atlanta 1×5

Justin Bieber, care este descris ca un afro-american, face o apariție în Atlanta la un joc de baschet de celebritate, freind Paper Boi în mod greșit. Între timp, Câștigătorul se strecoară în întâlnirea cu agenți de mare putere, după ce a fost confundat cu altcineva, iar Darius se implică într-un incident la o pistă de luptă unde este criticat pentru o alegere discutabilă pentru hârtia țintă.

Atlanta 1×6

Atlanta 1×6

Van se întâlnește cu prietenul său WAG Jayde pentru cină și se ciocnesc de stilul lor de viață. Mai târziu, fumează buruienile și se împacă, dar Van uită că este programată pentru un test de droguri a doua zi. Încearcă să folosească urina fiicei sale, dar o scutură și, în cele din urmă, admite șefului ei că ea fumează, care înțelege, dar trebuie să o tragă.

Atlanta 1×7

Atlanta 1×7

Un episod satiric, Paper Boi este prezentat ca invitat la un talk-show numit Montague, fiind parte dintr-o discutie despre inculparea mass-media a Culturii Negre si intersectia ei cu oamenii trans. Parodiile comerciale se joacă în timpul episodului în timpul pauzelor talk show-ului.

Atlanta 1×8

Atlanta 1×8

O stea de NBA, pe nume Marcus Miles, se află în același club ca Paper Boi, înghițind băuturile, femeile și lumina reflectoarelor, ceea ce agravează Paper Boi. În plus, promotorul lor evită să plătească Câștigați, care încearcă să-l alunge pe parcursul nopții. În cele din urmă, Paper Boi îl armează și-și ia banii. Mai târziu, se produce o altă împușcătură (în afara clubului), pe care poliția le-a legat la hârtia Boi de știri din cauza "jafului său armat".

Atlanta 1×9

Atlanta 1×9

Câștigă, se trezește în patul unei alte femei, iar Van vine să-l ia pentru o petrecere cu tematică din iunie, despre care ea crede că o va ajuta să stabilească o rețea bună. Proprietarul casei de lux este un bogat om albe, care se dovedește că cunoaște destul de mult cultura neagră într-un mod antropologic și soția sa burgheză Negre. Pentru a impresiona participantii la petrecere, Vanessa si Earnest trebuie sa pretinda ca sunt un cuplu casatorit care iubeste arta plastica. Câștigurile se ...

Atlanta 1×10

Atlanta 1×10

Câștigă pierde jacheta, care are elemente imporante pentru el, după o noapte de petrecere. Șoferul Uber, care este un comerciant de droguri și de arme, o are, dar sfârșește prin a fi împușcat de poliție în timp ce îl poartă. Ulterior, Paper Boi oferă Câștigați un salariu generos de 5% pe care îl dă Van. Parintele câștigătorului Justin vine și întoarce elementul important de care are nevoie disperată - o cheie care deblochează spațiul de depozitare în care locuiește

How to Get Away with Murder 3×12

How to Get Away with Murder 3×12

Tensiunile din sala de ședințe sunt ridicate, întrucât procuratura încearcă să aducă o nouă acuzație împotriva lui Annalize. Între timp, Nate descoperă o informație crucială care ar putea amenința propria lui nevinovăție, așa cum îl cheamă detectivii pe Oliver pentru interogatoriu.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.791)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]