Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Brian Stepanek

Young Sheldon 1×16

Young Sheldon 1×16

Young Sheldon (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O pierdere dezamăgitoare la târgul științific trimite viața lui Sheldon într-o nouă direcție.

Young Sheldon 1×15

Young Sheldon 1×15

Young Sheldon (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Sheldon își face prieteni cu un elev superior care îl introduce într-un nou domeniu al științei. De asemenea, Mary și George nu sunt de acord cu cum să se ocupe de viața socială înfloritoare a lui Sheldon.

Young Sheldon 1×14

Young Sheldon 1×14

Sheldon și Missy sunt lăsați acasă singuri pentru prima dată când Maria își ia un post de secretar de biserică.

Young Sheldon 1×13

Young Sheldon 1×13

Când sezonul de gripă îl lovește pe Medford, Sheldon ia măsuri extreme pentru a rămâne sănătoasă.

Young Sheldon 1×12

Young Sheldon 1×12

Sheldon solicită un computer și, în necunoștință de cauză, declanșează un argument încălzit între Mary și George Sr. asupra finanțelor familiei.

Young Sheldon 1×11

Young Sheldon 1×11

O îngrijorată Mary îl trimite pe Sheldon la școala de duminică după ce îl găsește jucând Dungeons and Dragons cu prietenii săi, Tam și Billy.

Young Sheldon 1×10

Young Sheldon 1×10

Când Sheldon se mută la Dallas pentru a participa la o școală pentru copiii talentați, familia se luptă să facă față absenței sale.

Young Sheldon 1×8

Young Sheldon 1×8

În timp ce Mary, Memaw și Missy au noaptea fetelor la salon, cei trei bărbați Cooper își planifică călătoria pe șosea pentru a vedea lansatorul de spațiu, dar nu merge așa cum intenționează.

Young Sheldon 1×5

Young Sheldon 1×5

Sheldon se luptă cu noua popularitate după ce a folosit statistici pentru a ajuta echipa de fotbal.

Young Sheldon 1×6

Young Sheldon 1×6

Atunci când un reprezentant al NASA vizitează școala lui Sheldon și își retrage știința, Sheldon este pus în misiune să-l dovedească greșit

Young Sheldon 1×9

Young Sheldon 1×9

George Sr. ajunge la o înțelegere cu Sheldon pentru a-l îndruma pe Georgie când notele slabe amenință să-l împiedice să joace fotbal

Young Sheldon 1×1

Young Sheldon 1×1

De 9 ani, Sheldon Cooper este o minte odată în a-generație capabilă de matematică și știință avansată, dar învață că nu este întotdeauna utilă să crească în East Texas, o țară în care biserica și fotbalul sunt rege.

Young Sheldon 1×2

Young Sheldon 1×2

Pentru a-și liniști mama îngrijorată, Sheldon folosește tehnicile unei cărți de auto-ajutor pentru a încerca să-ți facă un prieten.

Young Sheldon 1×4

Young Sheldon 1×4

După ce a sufocat un cârnaț de mic dejun, Sheldon se luptă cu teama de alimente solide și descoperă cărțile de benzi desenate pentru prima dată.

Young Sheldon 1×3

Young Sheldon 1×3

Atunci când George Sr. este urcat în camera de urgență, Meemaw vine la babysit, iar copiii au o aventură care ajunge la spital de unul singur.

Young Sheldon 1×7

Young Sheldon 1×7

Copiii se confruntă cu idei de rezolvare a unei dispute de familie când Meemaw refuză să-i ofere lui George Sr. rețeta ei în piept.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]