Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Brendan Fraser

Trust 1×8

Trust 1×8

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Leonardo sărbătorește Confirmarea fiului său cu Primo, Salvatore și ceilalți calabrieni, dar afacerea nerezolvată aruncă o umbră în ziua specială.

Trust 1×7

Trust 1×7

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Vechiul Paul încearcă să-și urmeze planul, Gail crește sperând, dar Big Paul este obsedat de certurile trecutului.

Trust 1×6

Trust 1×6

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când se face o descoperire groaznică, familia Getty se teme de cel mai rău.

Trust 1×5

Trust 1×5

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Micul Paul și Angelo încearcă să convină asupra următorilor pași, în timp ce Primo și Leonardo mobilizează comunitatea locală.

Trust 1×4

Trust 1×4

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Micul Paul îi cunoaște pe captori, în timp ce Primo deschide un canal de comunicare cu Gail.

Trust 1×3

Trust 1×3

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Refuzul lui J. Paul Getty de a plăti un singur cent solitar captorilor nepotului său are consecințe semnificative și neprevăzute în Italia.

Trust 1×2

Trust 1×2

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pe măsură ce se răspândește vorba despre răpirea nepotului său, J. Paul Getty îi trimite fixatorul de încredere Fletcher Chace la Roma pentru a investiga dispariția misterioasă.

Trust 1×1

Trust 1×1

Trust (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Încrederea se îndreaptă spre încercările și triumfurile uneia dintre dinastiile cele mai iconice din secolul al XX-lea, Gettys, și explorează complexitățile din inima fiecărei familii, bogate sau sărace. Seria începe în 1973 cu răpirea lui John Paul Getty III.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]