Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Brenda Strong

Fear the Walking Dead 3×2

Fear the Walking Dead 3×2

După o călătorie groaznică, familia Clark ajunge la noua lor casă. Strand se confruntă cu rezistență în timp ce încearcă să dețină putere asupra domeniului său.

Twin Peaks 2×18

Twin Peaks 2×18

Cooper și departamentul șerifului se află într-o aventură spelunking la mijlocul nopții, iar Truman se află în îmbrățișarea morții unei femei goale.

Twin Peaks 2×14

Twin Peaks 2×14

Rivalitatea dintre Cooper și Earle este dezvăluită.

Twin Peaks 2×15

Twin Peaks 2×15

Agent Cooper află cine la împușcat și primește ajutor cu jocul de șah mortal împotriva lui Windom Earle.

Twin Peaks 2×16

Twin Peaks 2×16

Ed propune lui Norma; James și Donna s-au sfătuit; iar Audrey se întâlnește pe cea de la moarte.

Twin Peaks 2×17

Twin Peaks 2×17

Cooper este atras de o femeie frumoasă, reluată, deoarece Truman se mâhnește de moartea lui Josie.

Babylon Berlin 2×7

Babylon Berlin 2×7

Rath și Lotte încearcă să oprească jaful de tren în timp, în timp ce conștiința lui Greta este ruptă când intră într-un complot de asasinat.

Babylon Berlin 2×5

Babylon Berlin 2×5

Lotte este răpită și ținută într-o locație amenințătoare cunoscută, în timp ce cazul Rath și Benda împotriva rampelor Black Reichswehr.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.443)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.