Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Brandon Routh

The Flash 1×18

The Flash 1×18

Felicity Smoak și Ray Palmer ajung la centrul orașului caută ajutor cu costumul lui Ray; un fost angajat eliberează albine robotice mortale; o cină de grup nu merge așa cum era planificat.

Arrow 5×8

Arrow 5×8

Oliver se trezeste la o viata in care nu a ajuns niciodata pe Gambitul Reginei. Robert și Moira Regina sunt vii și bine. Laurel este logodnica lui iubitoare și nunta lor este iminentă. Totul pare perfect, dar Oliver începe să observe mici imperfecțiuni care îl fac să pună la îndoială această nouă realitate. Între timp, Felicity și recruții iau o nouă amenințare cu ajutorul The Flash și Supergirl.

Arrow 4×7

Arrow 4×7

Bătălia continuă un meci Green Arrow cu Damien Darhk este complicată de o revelație șocantă. Thea's bloodlust se întoarce și își pierde controlul în fața lui Alex.

Arrow 4×6

Arrow 4×6

Felicity este frenetică când află că Ray este în viață și că este ținut de Damien Darhk. Răzbunarea lui Felicity de a nu-l găsi pe Ray mai devreme provoacă o tensiune între ea și Oliver. Între timp, Sara se alătură lui Laurel, lui Thea, și a echipei, pe o misiune de salvare pentru Ray. Cu toate acestea, efectele Pitului Lazarus preiau și amenință să pună în pericol întreaga operațiune. Donna Smoak se întoarce în Star City.

Arrow 3×23

Arrow 3×23

Odată cu expirarea timpului pentru Starling City, Oliver încearcă să-i oprească pe Ra să dezlănțuiască biopara și să ucidă milioane.

Arrow 3×22

Arrow 3×22

Ra spune lui Nyssa că trebuie să se săsătorească cu Oliver sau să se confrunte cu moartea. Între timp, un aliat neașteptat călătorește în Starling City pentru a cere lui Diggle, Felicity și lui Laurel să-i ajute să se infiltreze pe Nanda Parbat. În trecut, Maseo și Oliver încearcă să găsească vindecarea pentru Akio înainte de a fi prea târziu.

Arrow 3×20

Arrow 3×20

Oliver nu are decât să accepte oferta lui Ra de a învia pe Thea. În schimb, Oliver trebuie să devină Moștenitorul Demonului.

Arrow 3×19

Arrow 3×19

După ce Roy mărturisește că el este argintiu, Oliver este forțat să rămână scăzut, pe măsură ce Quentin își continuă căutarea pentru a dovedi că Oliver este adevărata Argeș. Între timp, un metahuman ucide doi gardieni și Oliver este forțat să se întoarcă la Ray - ca Atom - pentru ajutor.

Arrow 3×18

Arrow 3×18

Ra face următoarea mișcare împotriva lui Oliver, descoperind identitatea secretă a lui Arrow către Quentin. Stânga fără alternative, Oliver nu are altă soluție decât să se predea. Între timp, Ray este rănit într-un atac și Felicity trebuie să-și asume riscul de a-și salva viața.

Arrow 3×17

Arrow 3×17

În timp ce Arrow încearcă să detecteze criminalii ucigași, Amanda o numește pe Lyla pentru o misiune de suucidere, iar Diggle insistă să-și asocieze noua sa soție. Cu toate acestea, echipa descoperă în curând că misiunea lor de salvare nu este ceea ce așteptau. Într-o vreme, Ray află că Oliver este arcul și intenționează să-l aducă pentru crimele sale.

Arrow 3×16

Arrow 3×16

După ce a auzit oferta lui Ra al Ghul, Oliver se întoarce la Starling City și se gândește dacă ar trebui să accepte sau nu. Într-adevăr, Quentin se întoarce împotriva săgeții, iar un nou ticălos - Murmur - vine în oraș pentru a se răzbuna.

Arrow 3×15

Arrow 3×15

Thea trădează pe Malcolm în Liga, dar Oliver își propune să salveze ucigașul iubitului său, astfel încât Thea nu va suferi vinovăția de aranja moartea unui părinte. În trecut, Oliver și Yamashiros sunt eliberați din custodie, dar Amanda Waller sunt alte planuri.

Arrow 3×11

Arrow 3×11

Cărămidă ia trei ostatici din oraș și cere ca primarul să-i întoarcă Glades în schimbul returnării lor în siguranță. Între timp, Felicity se întoarce la Ray pentru ajutor atunci când are nevoie de un elicopter, iar Laurel își dă seama că poate să fie în capul ei cu noul său criminal care luptă pentru îngrijire.

Arrow 3×10

Arrow 3×10

Odată cu plecarea lui Oliver, Diggle, Arsenal și Felicity se ocupă de un criminal nou: Brick. Între timp, Ray își pregătește armura de luptă, iar în Tibet, o figură misterioasă găsește corpul lui Oliver.

Arrow 3×9

Arrow 3×9

Ra al Ghul trimite Nyssa și locotenentul său la Starling City pentru al informa pe Oliver că Liga va ucide 50 de persoane pe zi până când ucigașul lui Sara îi va fi învins. Odată cu trecerea timpului, Oliver identifică în cele din urmă criminalul ... și își dă seama că nu îi poate întoarce niciodată spre executare. Între timp, Ray arată Felicity noul său proiect.

Arrow 3×7

Arrow 3×7

Arcul este urmărit de un fost ofițer de poliție pe care la salvat în timpul asediului de la Mirakuru și a devenit periculos obsedat de erou. Între timp, Ray îl întreabă pe Felicity să o însoțească la o cina de afaceri, iar Thea trebuie să angajeze un nou DJ pentru Verdant.

Arrow 3×5

Arrow 3×5

Felicitas trecut ca un hacker crucificator este dezvăluit atunci când cineva foloseste un super virus pe care ea a proiectat pentru a aduce Starling City în staționare. Între timp, Oliver și Thea lucrează la noua lor relație, iar mama lui Felicity plătește o vizită.

Arrow 3×3

Arrow 3×3

Oliver încearcă să descopere Thea în Corto Maltese, în timp ce Diggle caută o operațiune de câmp lipsă. Între timp, Felicity se adaptează la noul ei loc de muncă.

Arrow 3×2

Arrow 3×2

Un arcaș misterios, cunoscut sub numele de Komodo, apare în oraș și începe să înșele oameni de afaceri. Între timp, Oliver este îngrijorat de Thea, care îl obligă pe Roy să-i spună adevărul despre ce a părăsit orașul; și Ray Palmer urmărește Felicity. Într-o retrospectivă, lui Oliver îi este atribuită prima lovitură și ținta este cel mai bun prieten al său, Tommy.

Arrow 3×1

Arrow 3×1

Cu crimă la un nivel scăzut de timp, Oliver decide să ia o pauză și cere Felicity la o întâlnire. Cu toate acestea, acestea sunt întrerupte atunci când un nou dealer de droguri ia numele contelui Vertigo și vizează Arrow-ul pentru moarte. Între timp, Diggle devine tată în așteptare și un om de știință încearcă să achiziționeze Regina Consolidată înainte ca Oliver să poată relua afacerea familiei sale.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.188)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.970)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]