Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bonita Friedericy

Preacher 1×2

Preacher 1×2

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse încearcă să fie un "predicator bun", fără să știe că un duo misterios este după el. Între timp, Cowboy enigmatic este introdus.

Preacher 1×3

Preacher 1×3

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Jesse explorează puterea sa nou-născută cu ajutorul lui Cassidy. Între timp, înarmat cu informații noi, Tulip încearcă să-l convingă pe Jesse să plece pentru răzbunare.

Preacher 1×5

Preacher 1×5

Preacher (TV Series 2016– ), serial online pe net subtitrat in limba Româna Dupa cascada lui cu Quincannon, Jesse este cea mai noua stea rock a lui Annville; și Tulip și Cassidy se conectează. Între timp, Cowboy face o decizie tragică.

How to Get Away with Murder 2×2

How to Get Away with Murder 2×2

Annalize și echipa ei sunt orbiți când anchetatorii încearcă să acorde o nouă taxă pe frații bogați pe care a fost angajat să le reprezinte. Între timp, lucrurile pentru Annalize devin și mai dificile când este examinată brutal pe standul martor în timpul audierii preliminare a lui Nate.

How to Get Away with Murder 2×3

How to Get Away with Murder 2×3

Cand Annalize ia un nou client, echipa trebuie sa investigheze un club de sex foarte inalt pentru a obtine raspunsuri. Între timp, Annalize reprezintă încă frații acuzați că i-au omorât pe părinți, dar cazul se transformă în rău în momentul în care o nouă suprafață motivă, iar Wes se alătură unui aliat neașteptat.

How to Get Away with Murder 2×4

How to Get Away with Murder 2×4

Când un adolescent este găsit ucis în pădure, Annalize și echipa sa sunt angajate să reprezinte un suspect probabil numit în acest caz. Între timp, Asher întâlnește o mărturisire șocantă și Wes află informații noi despre dispariția lui Rebecca.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.160)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.573)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]