Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bobby Lee

Splitting Up Together 1×2

Splitting Up Together 1×2

Splitting Up Together (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Cu această săptămână a lui Martin în casă, pentru a avea grijă de copii, el descoperă că fiica Mae își găsește abilitățile de părinți care îi lipsesc și sunt puțin sexiști. Între timp, timpul lui Lena în garaj îi oferă timp să contemple să ieși cu un doctor frumos și poate să ia relația la nivelul următor.

Splitting Up Together 1×1

Splitting Up Together 1×1

Splitting Up Together (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce a rupt știrile prietenilor și familiei despre divorț, Lena trebuie să se ocupe de durerile în creștere ale fiului său Mason; Martin încearcă în secret să ispășească o supraveghere și să-și surprindă fosta soție.

Alone Together 1×4

Alone Together 1×4

Atunci când Esther și Benji stau la țintă pentru un magazin de magazine Kylie Cosmetics, Esther încearcă să evite distragerile de fetițe și adolescenți rătăciți, în timp ce Benji se îndepărtează și devine omul pe care îl reprezintă - un tip care deține un acvariu cu apă sărată.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.592)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.742)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.456)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]