Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bob McFadden

Masada – Partea 1

Masada – Partea 1

Masada (TV Mini-Series 1981), serial online subtitrat in limba Româna Primul pas: Revenirea la garnizoanele romane duce la o confruntare intre liderul Zealot (Peter Strauss) si un comandant roman (Peter O'Toole).

Masada – Partea 2

Masada – Partea 2

Masada (TV Mini-Series 1981), serial online subtitrat in limba Româna În timp ce romanii își pregătesc ofensiva, Silva (Peter O'Toole) caută un confort de la un frumos sclav (Barbara Carrera) care se bate la conștiința sa.

Masada – Partea 3

Masada – Partea 3

Masada (TV Mini-Series 1981), serial online subtitrat in limba Româna Un complot zelos pentru a demoraliza pe romani provoacă represalii împotriva sclavilor evrei din tabăra de către trimisul schelet Falco, care îl înlocuiește pe Silva ca comandant.

Masada – Partea 4

Masada – Partea 4

Masada (TV Mini-Series 1981), serial online subtitrat in limba Româna Concluzie. Acțiunea se ridică la un punct culminant tragic, în timp ce românii atacă fortăreața cu un motor de asediu - un berbec masiv montat pe un turn mobil.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.543)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.247)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]