Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bo Martyn

Designated Survivor 2×8

Designated Survivor 2×8

În timp ce se află într-o misiune secretă în Afganistan, președintele Kirkman se întâlnește cu doi războinici infamibili și trebuie să determine cine poate avea încredere să predea teritorii SUA, în timp ce Seth are o ruptură cu Washingtonul, poliția care își pune locul de muncă, reputația și viitor în Casa Albă pe linie.

Designated Survivor 2×7

Designated Survivor 2×7

Atunci când un activist turc declanșează proteste în SUA, președintele Turciei cere extrădarea sa, în timp ce prima familie se află necontenit în centrul unei bătălii care ar putea amenința viitorul lui Leo.

Designated Survivor 2×5

Designated Survivor 2×5

Kirkman încearcă să recâștige încrederea oamenilor după ce un senator apare în știrile naționale și prezintă în mod eronat o conversație privată pe care a avut-o cu președintele; Agentul MI-6 Damian Rennett se alătură agentului FBI, Hannah Wells, pentru a rezolva o crimă internațională.

Designated Survivor 2×2

Designated Survivor 2×2

Agentul FBI, Hannah Wells, se închide în cele din urmă pe Patrick Lloyd, dar când președintele decide să acționeze în timpul Cina corespondenților Casei Albe, membrii Consiliului de Securitate Internă amenință să deraieze planurile lor.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.592)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.739)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.456)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]