Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bex Taylor-Klaus

iZombie 1×12

iZombie 1×12

Patru adolescenți l-au lovit pe Sebastian la scurt timp după ce a devenit un zombie și o ucide pe unul dintre ei. Când corpul apare, Liv mănâncă creierul și încearcă să afle cine este responsabil. Între timp, Ravi și Peyton planifică o excursie la San Francisco, dar Liv primește un vizitator care își întrerupe planurile.

iZombie 1×13

iZombie 1×13

În timp ce Liv și Clive încearcă să-l caute pe Cameron și să-i determine conexiunea cu Max Rager, Blaine interoghează pe maiorul despre creierii lipsă.

Arrow 3×12

Arrow 3×12

Cărămidă și oamenii săi îi preiau pe Glades, iar poliția este neajutorată să-i oprească. Cu Oliver nicăieri, echipa pare neajutorată. Între timp, Oliver încearcă să îl convingă pe Tatsu să se întoarcă cu el la Starling City, iar trecutul lui Malcolm înainte de a se antrena la Nanda Parbat este văzut.

Arrow 2×20

Arrow 2×20

Mirakuru îl trimite pe Roy într-o furie incontrolabilă și se dezlănțuie în oraș. Oliver își dă seama că Mirakuru a preluat-o complet pe Roy și trebuie să-și dea seama că o va opri.

Arrow 2×14

Arrow 2×14

Un maestru hacker numit Regele ceasului coordonează o serie de raiduri pe malurile din Starling City, iar aptitudinile sale se dovedesc a fi o meci pentru Felicity. Între timp, zădărnicia lui Laurel cu Sara continuă și pe insulă, un pilot își prăvălește avionul acolo și Sara tinde spre omul pe moarte.

Arrow 2×11

Arrow 2×11

Când tatăl ei nu-și va crede acuzațiile împotriva lui Sebastian, Laurel se întoarce spre Arrow pentru ajutor. Oliver sunt îndoieli proprii cu privire la Laurel, mai ales când este arestat în legătură cu posesia de droguri. Între timp, Roy se străduiește să-și testeze noile abilități, dar merge berserk, punând un om în spital.

Arrow 2×8

Arrow 2×8

Atunci când un puternic, din punct de vedere supraomunal, sfidează un depozit regal consolidat, omul de știință central al orașului, Barry Allen, vine la Starling City pentru a investiga cazul. Cu toate acestea, în ciuda relației sale strânse de lucru cu Felicity, Oliver suspectează că există mai mult pentru tinerii oameni de știință decât pentru ochi. Între ... citește mai mult

Arrow 2×4

Arrow 2×4

Oliver discovers a man who goes by the name “The Mayor” is bringing illegal guns in to The Glades, so Oliver sponsors a “Cash for Guns” event to help clean up the city. Unfortunately, The Mayor crashes the event with his gang and seriously injures Sin. The Canary is furious when she learns her friend is in the hospital and sets out for revenge. Meanwhile, Felicity stuns Oliver with a bit of information about the Canary, Donner asks Laurel to ...

Arrow 2×3

Arrow 2×3

Când un criminal periculos din trecutul lui Lance scapă din închisoare, Felicity se oferă ca momeală, așa că Arrow, Diggle și Lance îl pot prinde ... dar planurile merg prost.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.592)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.736)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.266)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.455)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.773)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]