Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Bernadette Peters

The Good Fight 2×5

The Good Fight 2×5

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Adrian și Diane servesc drept consilier extern pentru o rețea de radiodifuziune care intenționează să emită un segment controversat care ar deranjează cariera unei vedete de sex masculin iubite. Maia și Lucca au experiențe foarte diferite în timp ce se aflau pe drumuri separate cu Departamentul de Poliție din Chicago.

The Good Fight 2×4

The Good Fight 2×4

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Liz decide să reprezinte profesorul preferat al fiului său după ce simte că școala la concediat din motive ilegale. Lucca apelează la ajutorul lui Elsbeth Tascioni când un proces neașteptat lovește aproape de casă. În ciuda recentei agresiuni chimice, firma aruncă o petrecere pentru a-și sărbători noile birouri.

The Good Fight 2×2

The Good Fight 2×2

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Tensiunile rămân ridicate atunci când firma află că un alt avocat din Chicago a fost ucis de un client; Liz se poziționează ca un potențial aliat pentru Diane; Procesul lui Maia are un rău nedorit.

The Good Fight 2×3

The Good Fight 2×3

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Reddick, Boseman și Lockhart reprezintă o tânără care a fost agresată în timp ce un concurent a fost prezentat într-o realitate; Diane se teme că ar putea fi următoarea țintă a ucigașului.

The Good Fight 1×1

The Good Fight 1×1

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Ridicându-se la un an după evenimentele din ultimul episod din "The Good Wife", o enormă înșelătorie financiară a distrus reputația unei tinere avocat, Maia Rindell (Rose Leslie), în timp ce șterge simultan mentorul și nașpa lui Diane Lockhart (Christine Baranski). Forțați din Lockhart și Lee, se alătură Lucca Quinn (Cush Jumbo) la una dintre firmele de avocatură din Chicago.

The Good Fight 2×1

The Good Fight 2×1

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Un eveniment nefericit aduce compania împreună, împreună cu perspectiva unui nou partener de nume; Diane se luptă să se lupte cu nebunia lumii; Maia se confruntă cu un alt obstacol în scandalul părinților ei.

The Good Fight 1×2

The Good Fight 1×2

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Diane ridică sprâncene în timp ce se stabilește ca un nou partener la Reddick, Boseman și Kolstad. Maia continuă să se ocupe de repercusiunile schemei Ponzi a familiei sale. Lucca și Maia iau în mod neașteptat un nou caz.

The Good Fight 1×3

The Good Fight 1×3

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Adrian și Barbara se confruntă cu o realizare crudă despre un client înalt. În timp ce al doilea scaun la Diane într-un caz, Lucca este pentru mai mult decât ea a fost angajată pentru mulțumiri băieții de aur al statului avocatului statului, Colin Morello (Justin Bartha). Maia îl vizitează pe tatăl ei în închisoare.

The Good Fight 1×4

The Good Fight 1×4

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Diane și Lucca reprezintă un supraviețuitor al cancerului ovarian care caută să obțină custodia embrionilor donați anterior. Maia este victima unui cont social media fals. Mike Kresteva efectuează o vizită la Reddick, Boseman și Kolstad.

The Good Fight 1×6

The Good Fight 1×6

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Neil Gross face firma să scrie termeni de serviciu pentru a elimina trolurile de pe site-urile sale. Maya și Elsbeth încearcă să-și dea seama dacă Henry spionează pe Maya. Luca și Colin își explorează relația. Marissa devine interesată să fie investigator.

The Good Fight 1×5

The Good Fight 1×5

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Firma apără un scriitor de televiziune care a lansat un episod al unei emisiuni TV, chiar dacă rețeaua a amânat difuzarea acestuia de mai multe ori, în final făcând episodul scriitorilor. Elsbeth se întoarce să ajute firma atunci când Krevesta încearcă să atace firma.

The Good Fight 1×8

The Good Fight 1×8

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Partenerul fondator Carl Reddick face o întoarcere de surpriză firmei. Un pastor de renume local are nevoie de ajutorul firmei într-o chestiune juridică care amenință să-i distrugă moștenirea. Lucca întâlnește pe neașteptate părinții lui Colin. Între timp, Henry încearcă să se reconecteze cu Maia.

The Good Fight 1×9

The Good Fight 1×9

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Diane și Adrian se găsesc implicate într-un alt caz de brutalitate în poliție, de această dată reprezentând o față surprinzătoare, dar familiară, Colin Sweeney. Lucca reprezintă Maia pentru interviul ei cu un anchetator federal care caută informații despre scandalul Rindell.

The Good Fight 1×7

The Good Fight 1×7

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Mike Kresteva ia un caz împotriva Reddick, Boseman și Kolstad unui juriu mare, dar firma elaborează o mare strategie a juriului pentru a împiedica eforturile lui Kresteva. Colin se află într-o poziție dificilă în instanță.

The Good Fight 1×10

The Good Fight 1×10

The Good Fight (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Diane preia un nou client care este acuzat de terorism cibernetic; un accident aduce împreună Diane și Kurt; Henry dezvăluie noi adevăruri despre scandalul adresat Maiei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]