Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Barrett Doss

Station 19 1×10

Station 19 1×10

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ben ajunge la un nou punct de reper ca un începător și, așa cum este tradiția, primește ceva de la echipaj. Șeful Ripley deține interviuri finale pentru rolul de căpitan, dar este întrerupt atunci când echipa este chemată la un incendiu masiv de zgârie-nori, cauzând mai multe vieți să stea în balanță.

Station 19 1×9

Station 19 1×9

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În ultimele zile înainte de anunțarea căpitanului stației 19, Pruitt îi avertizează pe Andy să nu fie dezamăgit de rezultatul. Între timp, Ben se supără cu Pruitt pentru că ia spus lui Bailey pericolele de stingere a incendiilor; iar echipa este prinsă în interiorul garajului unei case arse, punând mai multe vieți în pericol.

Station 19 1×8

Station 19 1×8

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ripley intervievează fiecare membru al echipajului stației 19 pentru a determina dacă Andy sau Jack ar trebui să primească rolul de căpitan. Între timp, o zi a mamei într-un autobuz de partid face un rău pentru cel mai rău lucru; iar căpitanul Pruitt își continuă tratamentul.

Station 19 1×7

Station 19 1×7

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ryan etichetează de-a lungul unui curs de formare în caz de catastrofe la Gara 19, unde el și Jack devin competitivi. Sănătatea căpitanului Pruitt slăbește, iar Andy se lipsește de partea lui. Între timp, atât echipa de pompieri, cât și departamentul de poliție răspund unui foc de marmură, obligându-l pe Jack și pe Ryan să lucreze împreună.

Station 19 1×5

Station 19 1×5

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Miranda Bailey vizitează Ben la locul de muncă, întâlnindu-și pentru prima dată pe noii colegi. În timp ce cea mai mare parte a echipei răspunde la un accident de autovehicul care implică un pericol electric, Andy și Maya sunt pereche pentru a merge la prima lor de urmărire.

Station 19 1×4

Station 19 1×4

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ca și cum co-capitanii nu ar fi fost destul de greu, Andy și Jack se găsesc în dezacord cu privire la deciziile de cheltuieli de la gară. Între timp, pompierii răspund unui foc de structură la un nou pat și mic dejun; iar Ryan îl numește pe Maya când își găsește fratele într-o problemă.

Station 19 1×3

Station 19 1×3

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat La sosirea șefului Frankel, Batalion, Jack începe prima sa tură ca co-capitan și continuă să-și aseze capul cu Andy pe stilurile de conducere. Căpitanul Pruitt are o perioadă dificilă ca urmare a ordinelor medicului și se întoarce la stație pentru a-și asuma îndatoririle administrative. Între timp, restul echipei de la stația 19 răspunde la un incendiu la mansardă din clădirea apartamentului JJ și la o petrecere la piscină.

Station 19 1×1

Station 19 1×1

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Evenimentele la un foc de apartament lasă viitorul conducerii stației în pericol.

Station 19 1×2

Station 19 1×2

Station 19 (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un accident de mașină pe un drum rural pune multe vieți în pericol.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.159)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.562)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]