Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Azhar Khan

Mr. Robot 2×8

Mr. Robot 2×8

Societatea comunică un videoclip. Darlene acționează după o dorință de multă vreme. Trenton și Mobley smh.

Mr. Robot 2×12

Mr. Robot 2×12

Societatea e prea adâncă. Un vechi prieten îi dezvăluie lui Elliot toate. Sh * t devine real af.

Mr. Robot 2×7

Mr. Robot 2×7

Domnul Robot și Elliot încearcă să facă frumos. Darlene și Angela FTW? Joanna a dat un ultimatum.

Mr. Robot 2×6

Mr. Robot 2×6

Domnul Robot încearcă să-i arate lui Elliot că poate fi util. Planul lui Darlene și Angelei nu merge așa cum era de așteptat.

Mr. Robot 2×5

Mr. Robot 2×5

Elliot nu poate renunța la joc, dar se dovedește mai mare decât se aștepta. Dom și FBI merg în China pentru a investiga cinci / nouă. Joanna este bântuită ... sau vânătoare? Darlene îl cheamă pe Angela pentru ajutor.

Mr. Robot 2×4

Mr. Robot 2×4

Prietenii lui Elliot Ray, speră că poate ajuta în cele din urmă să-l sterge pe domnul Robot. Dom face o mare descoperire. Darlene se întreabă cine este cea mai mare amenințare - FBI sau Armata întunecată?

Mr. Robot 2×3

Mr. Robot 2×3

Elliot promite să-l bată pe domnul Robot, dar nu este ușor, smh. Angela vede în spatele scenei la Evil Corp. Sh * t loveste fan cu fsociety.

Mr. Robot 2×1

Mr. Robot 2×1

O lună mai târziu și omfg, cinci / nouă au schimbat lumea. Elliot în izolare. Darlene preia conducerea. comunitatea oferă o sarcină utilă rău intenționată. TANGO DOWN? tbc.

Mr. Robot 1×10

Mr. Robot 1×10

Dl. Robot și Tyrell sunt MIA, iar un hack din trecut îl bântuie pe Elliot.

Mr. Robot 1×8

Mr. Robot 1×8

Allsafe este controlat, armata întunecată este pregătită să se întâlnească cu Elliot & Tyrell, iar planul lui Joanna intră în vigoare.

Mr. Robot 1×5

Mr. Robot 1×5

Companiile încearcă să pătrundă Steel Mountain, cea mai sigură unitate de date din America.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.