Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Austin North

All Night 1×1

All Night 1×1

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat La petrecerea de absolvire a absolvirii de noapte, absolvenții și-au propus să-și îndeplinească afacerea neterminată. Pentru mulți, este ultima lor șansă de a-și trăi visele de liceu, dar lucrurile se fac în mod inevitabil pentru clasa senior a liceului Sherman Grove.

All Night 1×3

All Night 1×3

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pe măsură ce începe karaoke, Roni face un anunț uriaș doar pentru a fi completat de revelarea unui secret și mai mare. Bryce începe să pună bazele seducției soției profesorului de sală de gimnastică. Christian îi îndeamnă pe Melinda să iasă din cochilie.

All Night 1×4

All Night 1×4

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Accidentul de la miezul nopții înseamnă că e timpul pentru Madness Madness, un joc nebun care se termină amplificând sângele rău dintre Deanna și Cassie. Roni, Alexis și Lyssee își compun răzbunarea pe Oz și Melinda face un plan de a cumpăra mai mult alcool pentru petrecere.

All Night 1×5

All Night 1×5

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Noaptea are o virajă, în timp ce elevii de la Jello se luptă cu ele în lupte între ele. In sfarsit, Fig ajunge sa vorbeasca cu Roni, pe masura ce Deanna isi marturiseste sentimentele. Christian și Melinda se strecoară pentru a fura alcoolul. Bryce descoperă cheia inimii doamnei Lewis.

All Night 1×6

All Night 1×6

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pe măsură ce jumătate din studenți adorm, muzica lui Nino îmbogățește lucrurile. Melinda judecă greșit un moment între ea și creștin. Cassie ajută-o pe Deanna să treacă printr-o emoțională și cosmetică, iar Bryce îi obligă pe doamna Lewis să se furișeze.

All Night 1×7

All Night 1×7

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Lucrurile devin fierbinți între Roni și Fig, în timp ce Melinda este condamnată la o detenție de noapte. Alexis și Cassie se găsesc la intersecții, pe măsură ce Deanna și Nino se cunosc unul pe altul. Bryce ar putea să nu se ridice la provocarea de a dormi cu doamna Lewis.

All Night 1×8

All Night 1×8

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Citirea cărților de tarot complică toată noaptea de trimitere a lui Fig, Deanna, Jonas și Stymie pe un teritoriu neexplorat. Melinda încearcă să o convingă pe Saperstein să o lase afară. Cassie și Alexis și-au rezolvat problemele, în timp ce Cody și Stefania se întreabă despre trecutul lor.

All Night 1×9

All Night 1×9

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Stefania îl ajută pe Cody să facă din nou un moment din trecutul său, în timp ce Lyssee îl întreabă pe Roni și pe Alexis într-o aventură plină de viață. Deanna îl ajută pe Nino să treacă un alt lucru din lista lui, deoarece Fig face o decizie mare. Stymie și Jonas se apropie de a-și găsi regina evazivă.

All Night 1×10

All Night 1×10

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Prietenii și iubitorii au o ultima șansă de a se reuni înainte de ultimul minut de noapte. Cassie și Deanna elaborează un plan pentru a câștiga pe Alexis în timp ce Roni îi dezvăluie lui Deanna motivul pentru care ea și Fig s-au despărțit. Și Melinda face o mișcare îndrăzneață.

All Night 1×2

All Night 1×2

All Night (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Sosirea ultimului minut la Grad Night provoacă o agitație, deoarece studenții creează videoclipuri care prezic unde vor fi în 20 de ani. Deanna promite să-i spună lui Fig adevăratele ei sentimente, în timp ce prietenii lui Roni încearcă să o convingă că există un alt motiv pentru care Oz se îndepărtează.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.946)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.