Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Audrey Marie Anderson

Arrow 6×23

Arrow 6×23

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Cu un nou aliat al echipei sale, Oliver îl angajează pe Diaz într-o bătălie finală epică.

Ice 2×8

Ice 2×8

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Pentru a ajunge în Africa de Sud la timp pentru conferința cu diamante, Jake trebuie să-l găsească pe Freddy și să obțină "Anastasia apreciată. Lady Rah își propune planul de a certifica cele mai scumpe diamante din lume, iar Cam se îndreaptă spre Londra pentru a se confrunta cu mama lui Malcolm.

Arrow 6×22

Arrow 6×22

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Diaz targets Team Arrow and their loved ones. Oliver struggles with Felicity putting herself in danger when she gets the chance to stop Diaz for good.

Ice 2×7

Ice 2×7

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Un jaf armat la casa lui Ava conduce la un moment de armistițiu între Jake, Ava și Cam. Freddy termină diamantul Anastasia, iar Jake se duce la Tessa pentru ajutor.

Ice 2×6

Ice 2×6

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Freddy, înalt ca un zmeu, se luptă să taie diamantul Anastasia, pe măsură ce Jake se duce la Alexi pentru protecție. Cam se răsucește să se răzbune, iar Lady Rah oferă să-l ajute pe Ava cu un client important.

Ice 2×5

Ice 2×5

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Freddy încearcă să taie Anastasia Diamond, Jake se confruntă cu triada chineză pentru a câștiga buy-in-ul pentru un prestigios Diamond Expo din Africa de Sud.

Ice 2×4

Ice 2×4

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când Freddy și Jake nu reușesc să găsească pe cineva în care să poată avea încredere pentru a-și tăia diamantul brut, Freddy decide să taie singură piatra și să o modeleze după faimosul "Anastasia Diamond".

Ice 2×3

Ice 2×3

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Pe drumul de la Cartel, Jake și Freddy sunt salvați de unul dintre minerii venezueleni și de familia sa - dar când Cartel-ul învață unde sunt, prezența lui Jake & Freddy pune în pericol întreaga familie.

Ice 2×2

Ice 2×2

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Jake și Freddy încearcă să fure diamante din mina venezueleană pe care nu le mai dețin - dar când Cartel-ul învață despre subterfuga lor, ei se găsesc în viață pentru viața lor.

Ice 2×1

Ice 2×1

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cu familia Verde, Jake își dă seama că descoperirea diamantului Holocaustului îi va pune înapoi - dar o căutări nerealiste lasă o călătorie periculoasă în Venezuela ca singura opțiune a Green Brother’s.

Ice 1×8

Ice 1×8

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Jake și Lady Rah formează o alianță neplăcută împotriva lui Pieter. Freddy și Ava lucrează împreună pentru a avea acces la un sindicat diamant rus. Cam relația lui cu Sarah face un rău pentru cel mai rău.

Ice 1×7

Ice 1×7

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Freddy și Jake participă la o licitație cu diamante subterane. Pieter și Cam se întâlnesc cu un diplomat venezuelean pentru redeschiderea unei mine abandonate. Procuratura americană a lui Pieter Van de Bruin cauzează probleme în noua relație a lui Ava.

Ice 1×9

Ice 1×9

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Crima lui Vincent aduce conflictul dintre Lady Rah și Pieter într-un cap cu Jake și Cam care cade pe laturile opuse. Freddy și Ava încearcă să-și întoarcă averea în Rusia.

Ice 1×10

Ice 1×10

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cu Pieter ținându-l pe Ava ca ostatec, Jake și Freddy trebuie să vină împreună să o salveze. Ancheta despre Pieter începe să se încheie pe verde și verde. Cam o lovește singură, făcând o înțelegere cu cartelul.

Ice 1×6

Ice 1×6

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce schema Cam și Pieter pentru a obține controlul asupra verde și verde, Ava are un rol mai mare în afacerea familiei împotriva dorințelor lui Jake. După moartea tatălui său, Freddy face pași pentru a fi curat. Carlos a lovit un punct mort în ancheta sa.

Ice 1×3

Ice 1×3

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Lady Rah îl trimite pe Jake și pe Freddy pentru a obține diamante ilegale certificate și gata de vânzare, dar lucrurile se complică atunci când Isaac se implică.

Ice 1×2

Ice 1×2

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Într-o încercare de a ieși din subordinea Lady Rah, Jake trasează o distrugere în docurile San Pedro cu consecințe dezastruoase.

Ice 1×4

Ice 1×4

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Jake și Freddy o fac să vândă diamantele Lady Rah în Vancouver, dar lucrurile nu merg așa cum era planificat. Cam și Isaac se îndreaptă spre direcția verde și verde. Noi dovezi ajung la lumină în cazul Avi Kreshman.

Ice 1×1

Ice 1×1

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română După un accident teribil, doi frați dintr-o familie de diamante de prestigiu din Los Angeles se trezesc forțați să lucreze pentru un șef periculos care se ocupă de diamantul sanguin.

Ice 1×5

Ice 1×5

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Familia Verde se reunește pentru o înmormântare, care aduce la suprafață tensiuni de lungă durată. Un dealeru de diamante misterios, legat de trecutul lui Cam, ajunge în LA.

Arrow 5×19

Arrow 5×19

Oliver, Echipa Arrow, ARGUS și SCPD au început o lovitură de oraș pentru Adrian Chase. Helix spune lui Felicity că au o modalitate de a găsi Chase, dar ei vor avea nevoie de ceva mare și ilegal, în schimbul ei.

Arrow 5×3

Arrow 5×3

Arcul verde este forțat să se confrunte cu un nou dealer puternic de droguri, când Wild Dog-ul se stinge singur.

Arrow 4×23

Arrow 4×23

Oliver se alătură unei forțe surprinzătoare în încercarea de a opri Damien Darhk și magia lui odată pentru totdeauna.

Arrow 4×11

Arrow 4×11

Diggle trebuie să învețe să se încreadă în fratele lui Andy când un inamic al trecutului lor de război, un agent al organizației criminale Shadowspire, plătește o vizită la Star City. Cu toate acestea, Diggle învață mai mult decât un negociat pentru timpul petrecut în timpul războiului. Între timp, Oliver trebuie să învețe un nou mod de viață.

Arrow 4×10

Arrow 4×10

Oliver trebuie să se ocupe de consecințele devastatoare ale ultimului atac al lui Darhk. Căutînd răzbunare, Oliver continuă o urmărire brutală în căutarea lui Dahrk.

Arrow 4×7

Arrow 4×7

Bătălia continuă un meci Green Arrow cu Damien Darhk este complicată de o revelație șocantă. Thea's bloodlust se întoarce și își pierde controlul în fața lui Alex.

Arrow 4×1

Arrow 4×1

Relatarea fericită a lui Oliver și Felicity este tăiată când Thea și Laurel îi plătesc o vizită și îi spun lui Oliver că au nevoie de ajutorul lui înapoi în Star City. Orașul a fost atacat de Ghosts, asasini conduse de un om periculos pe nume Damien Darhk. Cu toate acestea, când se întoarce Oliver, Diggle face foarte clar că nu dorește ca Oliver să intre în echipă.

Arrow 3×21

Arrow 3×21

Ra intenționează să-l transforme pe Oliver în moștenitorul său perfect. Într-adevăr, Nyssa și Laurel se apropie, dar relația lor mentor / student este amenințată când Ra îi trimite pe bărbați să-i aducă erotica fiicei sale înapoi la Nanda Parbat.

Arrow 3×17

Arrow 3×17

În timp ce Arrow încearcă să detecteze criminalii ucigași, Amanda o numește pe Lyla pentru o misiune de suucidere, iar Diggle insistă să-și asocieze noua sa soție. Cu toate acestea, echipa descoperă în curând că misiunea lor de salvare nu este ceea ce așteptau. Într-o vreme, Ray află că Oliver este arcul și intenționează să-l aducă pentru crimele sale.

Arrow 3×15

Arrow 3×15

Thea trădează pe Malcolm în Liga, dar Oliver își propune să salveze ucigașul iubitului său, astfel încât Thea nu va suferi vinovăția de aranja moartea unui părinte. În trecut, Oliver și Yamashiros sunt eliberați din custodie, dar Amanda Waller sunt alte planuri.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.544)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.250)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]