Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Attila Árpa

Strike Back 6×10

Strike Back 6×10

Secțiunea 20 este disprețuită să-și clarifice numele. Și pentru a face acest lucru, ei au un plan mare și rătăcios.

Strike Back 6×9

Strike Back 6×9

Fara o descriere. revenim!!

Strike Back 6×8

Strike Back 6×8

Jensen începe să se înrobească în proiectul Tenebrae, în timp ce Mac și Wyatt se îndreaptă spre locul negru în care Idrisi este întemnițat, pentru al distruge înainte ca Lowry să ajungă la el.

Strike Back 3×4

Strike Back 3×4

Scott și Stonebridge se pregătesc pentru un atac al Al-Qaeda în timp ce au fost aruncați într-o fermă algeriană cu liderul nomad și curierul rănit. Între timp, înapoi la sediul central, Dalton este chemat pe covor pentru relația cu curierul.

Strike Back 4×10

Strike Back 4×10

Scott și Stonebridge se confruntă cu un nou jucător de pivot în planul lui Al-Zuhari, iar cu un atac iminent se ridică, echipa recurge la măsuri discutabile, declanșând un conflict în cadrul unității.

Strike Back 6×6

Strike Back 6×6

Lowry îi cheamă pe un tânăr jihad să dezlănțuiască gazul mort într-un aeroport aglomerat, în timp ce Reynolds este forțat să ia o decizie decisivă pentru viață, în timp ce Secțiunea 20 urmărește prevenirea atacului.

Strike Back 3×5

Strike Back 3×5

Traseul declanșatorilor nucleari lipsiți conduce la Cape Town, Africa de Sud, unde răpitorii răpesc copiii unui expert de expulzare a munițiilor pentru ai forța să coopereze.

Strike Back 5×1

Strike Back 5×1

Fiica ambasadorului britanic din Thailanda este răpită, așa că Stonebridge, Scott și restul echipei se angajează pentru o altă aventură care încearcă sau nu.

Strike Back 6×7

Strike Back 6×7

Este secțiunea 20 vs Jane Lowry într-o cursă pentru a ajunge la Omair Idrisi. E o misiune care aruncă în pericol pe ofițerul Jensen.

Strike Back 3×6

Strike Back 3×6

Stonebridge încearcă să se răzbune pe Craig Hanson după ce sa arătat în Cape Town, Africa de Sud. Între timp, Scott se reconectează cu un agent Mossad care și-a urmărit cazul, dar cu un set diferit de ordine; Knox îl lovește pe Evans într-o instalație secretă și explică cum intenționează să-și transforme țara într-o putere mondială.

Strike Back 5×2

Strike Back 5×2

Secțiunea 20 încearcă să descopere adevărații vinovați din spatele atacului ambasadei, începând cu obținerea de informații de la gangsterul Ray McQueen.

Strike Back 3×7

Strike Back 3×7

Knox eliberează un lider politic dintr-o închisoare din Zimbabwe, iar unitatea încearcă să ajungă din urmă cu evadatul prin urmărirea fiicei sale activiste.

Strike Back 5×3

Strike Back 5×3

Locke lucrează că prietenul său de lungă durată lucrează cu Yakuza periculoasă și cu biroul 39. Scott trebuie să-și protejeze fiul după ce se află în focul inamic.

Strike Back 3×8

Strike Back 3×8

Tulburările se răspândesc după încercarea de asasinare a liderului politic Lutulu, în timp ce Stonebridge îi întreabă pe șofer într-o secție de poliție izolată și caută o cale sigură.

Strike Back 5×4

Strike Back 5×4

Scott are o discuție serioasă cu fiul său, în timp ce restul secțiunii 20 formează o alianță neliniștită cu câțiva mercenari ai CIA în timp ce pleacă după Shiro și Mei Foster.

Strike Back 3×9

Strike Back 3×9

Knox intenționează să descarce bombe nucleare în națiuni africane instabile din punct de vedere politic, în timp ce Matlock dezvăluie de ce sa alăturat lui Knox.

Strike Back 5×5

Strike Back 5×5

Scott și Stonebridge fac o greșeală majoră și cad în ghearele agentului nord-coreean Li-Na, lăsându-l pe Locke să-și sfideze ordinele să-i scoată.

Strike Back 3×10

Strike Back 3×10

Pentru a opri Knox, Scott vine la Bryant pentru asistență. Între timp, Stonebridge nu are probleme să se concentreze asupra misiunii, întrucât este îndoit de răzbunare. Secțiunea 20 primește asistență din partea poliției din Africa de Sud pentru a opri complotul lui Knox.

Strike Back 5×6

Strike Back 5×6

Scott și Stonebridge fac o greșeală majoră și cad în ghearele agentului nord-coreean Li-Na, lăsându-l pe Locke să-și sfideze ordinele să-i scoată.

Strike Back 4×1

Strike Back 4×1

Bucurându-se de o vacanță cu mult meritată, Scott și Stonebridge sunt rechemați după ce un alt membru al secțiunii a 20-a decedează în timp ce-l urmărește pe teroriștii evazivi al-Zuhari din Beirut. Un nou plumb le trimite în junglele îndepărtate ale Columbiei în căutarea unui asociat cunoscut al lui Al-Zuhari și adânc în teritoriu controlat de un puternic cartel de droguri.

Strike Back 5×7

Strike Back 5×7

Lupta cu Li-Na este acum în Europa, deoarece secțiunea 20 caută o cale de a reveni pe traseul ei. Locke ajunge la o șansă neașteptată de a se confrunta cu nemesisul său.

Strike Back 4×2

Strike Back 4×2

Din opțiuni și vânat de cartelul inventiv, secțiunea 20 merge cu mult și încearcă un atac în centrul orașului Bogota, sperând să obțină informații despre unul dintre oamenii cheie ai lui al-Zuhari. Între timp, Dalton caută sursa care ia expus echipa din Beirut, dar descoperă un aliat surprinzător și o piesă a planului lui al-Zuhari.

Strike Back 5×8

Strike Back 5×8

Echipa află că Li-Na intenționează să lanseze un atac nuclear în Europa. Locke se pune pe linia de tragere după ce el neglijează misiunea pentru a răzbuna crima fiului său.

Strike Back 4×3

Strike Back 4×3

Deși nu sunt siguri de loialitatea celorlalți, echipa trebuie să lucreze cu un bun în Beirut pentru a obține un avantaj față de James Leatherby, un agent periculos și imprevizibil, cu legături cu al-Zuhari.

Strike Back 5×9

Strike Back 5×9

Locke ia secțiunea 20 de pe radar, deoarece sfidează Whitehall să călătorească la Geneva, unde este convins că Li-Na și Kwon se pregătesc să atace sediul Națiunilor Unite.

Strike Back 4×4

Strike Back 4×4

Secțiunea 20 încearcă o salvare riscantă pentru un potențial nou aliat. Acum, apropiindu-se de margine, dar hotărât să găsească adevărul, Dalton merge AWOL cu un deținut.

Strike Back 5×10

Strike Back 5×10

Scott și Stonebridge se îndreaptă spre o luptă finală cu Li-Na, în efortul de a răzbuna moartea lui Richmond și de a-și salva cariera și viața lui Locke înainte ca o bombă să dispară în Europa.

Strike Back 3×1

Strike Back 3×1

Damian Scott este trimis în Mogadishu, Somalia pentru a salva diplomații britanici după ce au fost răpiți de căpitanul Huseyin Waabri. Între timp, Michael Stonebridge se adaptează la noua sa carieră în afara secțiunii 20.

Strike Back 4×5

Strike Back 4×5

În timp ce se recuperează dintr-un șir de evenimente șocante, secțiunea 20 se confruntă cu o altă amenințare: un nou dușman care unește forțele cu unul vechi. Locke îl atrage pe Kamali mai aproape de echipă. Scott caută un vechi prieten, în timp ce Stonebridge se apropie de unul nou.

Strike Back 6×1

Strike Back 6×1

Un terorist periculos este în libertate și este la punctul 20 să-l găsească.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]