Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ato Essandoh

Altered Carbon 1×1

Altered Carbon 1×1

Trezirea într-un nou corp la 250 de ani de la moartea sa, Takeshi Kovacs descoperă că a fost înviat pentru a ajuta un titan al industriei să-și rezolve propria crimă.

Altered Carbon 1×2

Altered Carbon 1×2

În timp ce Kovacs urmărește un bărbat care la trimis pe Bancroft într-o amenințare cu moartea, Lt. Ortega înclină regulile pentru a păstra tabelele în locul unde se află.

Altered Carbon 1×5

Altered Carbon 1×5

Dupa ce a invatat identitatea maneca, Kovacs cere povestea completa de la Ortega. Un sfat de la Poe duce la un progres major în cazul Bancroft.

Altered Carbon 1×7

Altered Carbon 1×7

Pe măsură ce Kovacs se reconectează cu o figură din trecutul său, istoria lui încurcată cu Protectoratul, Revolta și Quell joacă în flashback-uri.

Altered Carbon 1×9

Altered Carbon 1×9

După o violență devastatoare, Kovacs și aliații săi aruncă o schemă îndrăzneață - și foarte riscantă - pentru a infiltra Capul în nori.

Altered Carbon 1×6

Altered Carbon 1×6

Cu soarta lui Ortega atârnând în balanță, Kovacs aruncă o bombă pe Bancrofts. Mai târziu, el vine în față cu un adversar neliniștit.

Altered Carbon 1×4

Altered Carbon 1×4

Torturat de captorul său, Kovacs se pregătește pentru a supraviețui. Ortega izvorăște o surpriză pentru familia sa pentru Día de los Muertos.

Altered Carbon 1×8

Altered Carbon 1×8

Lumea lui sa stricat, Kovacs solicită un dipper pentru a-l ajuta să coasă rapid cazul Bancroft. Cursele Ortega pentru a identifica misterul de la Fight Drome.

Altered Carbon 1×10

Altered Carbon 1×10

Ca o coroană Kovacs bretele pentru un final showdown pe cer, un nou erou apare și mai multe secrete îngropate vin la lumină.

Altered Carbon 1×3

Altered Carbon 1×3

Kovacs recrutează un partener improbabil să-și urmărească spatele în timpul unui banchet la domiciliul lui Bancroft, unde Ortega supraveghează divertismentul de noapte.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.039)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.532)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.315)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.