Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Arnold Pinnock

Travelers 2×6

Travelers 2×6

Odată cu răspândirea rapidă a virusului necunoscut, echipa este lăsată cu o singură opțiune pentru a salva directorul de sute de ani în viitor.

Travelers 2×5

Travelers 2×5

O boală mortală se răspândește în întreaga lume, iar călătorii trebuie să ajungă la partea de jos de unde a venit și cum să o oprească înainte de a fi prea târziu.

Travelers 2×3

Travelers 2×3

După ce a urmărit un călător lipsă, echipa este condusă de niște răspunsuri tulburătoare despre răpirea lor.

Travelers 2×2

Travelers 2×2

Philip face o legătură neașteptată, Marcy îi ajută pe David să facă față traumelor sale, iar MacLaren descoperă un adevăr șocant că Kathryn se ascunde de el.

Travelers 2×1

Travelers 2×1

Grant MacLaren și echipa sa se găsesc în custodia FBI fără nici un fel de scăpare, în timp ce un nou pasager misterios dezvăluie secretele psihiatrului său.

Travelers 1×12

Travelers 1×12

Echipa este sfâșiată când descoperă că directorul are o agendă ascunsă.

Travelers 1×10

Travelers 1×10

Lăsând-o pe marginea morții, MacLaren intră și iese din amintirile gazdei.

Travelers 1×8

Travelers 1×8

MacLaren trebuie să găsească un bombardier singuratic care ucide un grup de călători nou venit.

Travelers 1×7

Travelers 1×7

Echipa se luptă să trăiască vieți din secolul 21, deoarece se confruntă cu perspectiva că misiunile lor s-ar putea termina pentru totdeauna.

Travelers 1×5

Travelers 1×5

MacLaren este singur, luptând să descopere misterul dispariției bruște a echipei sale.

Travelers 1×4

Travelers 1×4

Conducerea lui MacLaren este provocată atunci când este îndreptat să asiste o echipă mai experimentată de călători care vrea să-și unească forțele.

Travelers 1×3

Travelers 1×3

Un membru al echipei se strânge sub vina de a nu fi permis să prevină decesele viitoare și pune călătorii în pericol.

Travelers 1×1

Travelers 1×1

Cinci străini devin o echipă de elită a operativilor secrete atunci când călătorii în timp își preiau mințile conștiente, încercând să corecteze problemele teribile care se confruntă cu omenirea în timpul lor.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.925)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.749)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.701)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.577)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.453)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.