Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ariana Williams

Shadowhunters 2×5

Shadowhunters 2×5

După atacul recent asupra Institutului, umbrele de vânt sunt lăsate devastate și rănite. Încercând să se regrupeze, fiecare dintre Shadowhunters se ocupă de situația proprie. Între timp, Simon se mută acasă, dar constată că nu este atât de ușor să-și scoată noua viață împreună cu familia.

Shadowhunters 2×9

Shadowhunters 2×9

Cu afirmația că Clary este o parte esențială a planului lui Valentine, Downworlders se confruntă cu problema de a rezolva problema. Dar când Iris activează jurământul ei de sânge, Clary trebuie să-și facă griji mai mult decât să se ascundă de Valentine și Downworlders. Între timp, Isabelle și Raphael se apropie, pe măsură ce Alec încearcă să-și dea seama ce se întâmplă cu sora lui.

Shadowhunters 2×10

Shadowhunters 2×10

Institutul din New York este atacat, deoarece planul lui Valentine pentru "The Soul Sword" devine periculos de aproape de a ajunge la fructificare. Vânătorii de umbră trebuie să acționeze repede pentru a-și salva pe cei dragi și restul lumii descendente. Între timp, unii dintre Downworlders au propriul lor plan de a opri Valentine, iar ținta lor este Clary.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.782)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]