Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ari Blinder

Crisis 1×13

Crisis 1×13

Gibson se află într-o misiune orchestrată de răpitorul lui Beth Ann, care insistă ca Gibson să-și mărturisească public crimele la o ceremonie cu președintele și prima doamnă. Între timp, Ian primește un mesaj critic care îl trimite pe el și pe Amber într-o misiune periculoasă. În altă parte, Finley și Dunn încearcă să oprească o amenințare și să se poticnească asupra unei revelații șocante.

Crisis 1×3

Crisis 1×3

După ce Finley și Dunn se întâlnesc cu președintele și cu prima doamnă, ei își dau seama imediat că șeful Statului Major este următorul părinte trimis într-o misiune periculoasă pentru a-și salva copilul. La conac, creierul învață unuia dintre ostatici o cursă pe măsură ce încearcă să scape.

Crisis 1×6

Crisis 1×6

Când Finley și Dunn se comportă să-i atragă pe rapitori să nu se ascundă cu un dosar CIA ca momeală, Finley se confruntă cu unul dintre răpitorii care doresc să stabilească un scor. Beth Ann se teme de Kyle, în timp ce el descrie o cale de scăpare. Între timp, Meg trădează pe cineva apropiat de ea în schimbul de informații. În altă parte, Widener se conectează cu un lucru misterios pentru a monitoriza complotul lui Gibson.

Crisis 1×7

Crisis 1×7

Profitând de posibilitatea de a vorbi direct cu răpitorul, Finley și Dunn devin unul din părinții misiunii. Între timp, Widener continuă să colaboreze cu TJS pe un plan brutal pentru scoaterea fostului asociat Gibson.

Crisis 1×5

Crisis 1×5

Gibson își folosește soția sa Janice pentru a obține informații despre programul de soldați sub acoperire al CIA. Dunn și Finley pleacă din grilă, devenind ținte ale CIA atunci când iau măsuri drastice pentru a obține informații. Între timp, Meg caută compania conexiunii cu răpirea și dorește să pună totul pe linie pentru a întoarce pe Amber.

Crisis 1×9

Crisis 1×9

Când președintele vizitează sediul FBI, Olsen îi permite lui Dunn și lui Finley să-și împărtășească teoriile cu el; Gibson trimite un părinte la o misiune care ar putea provoca o război cu China; Ian mărturisește ceva de neconceput.

Crisis 1×10

Crisis 1×10

Pe măsură ce FBI detectează locația conacului, Finley și Dunn fac o descoperire uimitoare și sunt conduse pe o misiune de a găsi tatăl unuia dintre soldații din ambasada pakistaneză, care a fost trimis pe o misiune părintească proprie. În altă parte, Meg este forțată să depună mărturie despre legătura ei cu programul soldat secret. Gibson pune un lucru improbabil pentru a lucra, în timp ce căutarea conacului se intensifică.

Crisis 1×11

Crisis 1×11

Finley este forțat să intre în conac ca parte a unui schimb de ostatici. Într-un efort de a păcăli lumea pentru a crede că este inofensiv, Gibson ia măsuri extreme și își pune vederea la un nou obiectiv pentru următoarea misiune părinte. Cu ajutorul lui Meg, Gibson adoptă o parte a planului său care va scoate în evidență adevărul despre programul soldatului.

Crisis 1×12

Crisis 1×12

Finley se confruntă cu o mișcare eroică în timp ce se află în conac cu răpitorii. Într-adevăr, Beth Ann se termină într-un pericol suplimentar, deoarece o persoană misteră este hotărâtă să se răzbune împotriva lui Gibson.

Crisis 1×8

Crisis 1×8

Trebuie să luați măsuri extreme pentru a proteja Meg. Între timp, Gibson se confruntă cu o cerere care ar putea duce la eliberarea unora dintre studenți. Pe măsură ce devine centrul următoarei misiuni părinte, Finley protejează ținta lui Gibson de a fi capturat de un părinte desperat, Jakob Vries, care este și el însărcinat să-l ucidă pe Finley.

Crisis 1×1

Crisis 1×1

Este o zi plină de excursii pentru elevii din liceul Ballard, un loc care educă copiii elitei din Washington, DC: directori executivi de top din industrie, diplomați internaționali, jucători de putere politică și chiar fiul președintelui. Dar când autobuzul lor este pus în ambuscadă pe un drum rural retras, adolescenții și chaperonii lor sunt luați, declanșând o criză națională. Părinții cei mai puternici ai țării sunt acum la mila unui războinic răzbunător, și cu nicăieri să se întoarcă și să nu se ...

Crisis 1×2

Crisis 1×2

După un apel telefonic misterios, Meg Fitch trebuie să colecteze o sumă mare de bani pentru a-și lua fiica Amber înapoi în siguranță. Între timp, ambasadorul pakistanez este însărcinat cu a face de neconceput să-l înapoi pe fiul său. În altă parte, Dunn și Finley încep să lucreze împreună pentru a identifica unde se află un agent de serviciu secret și pentru a descoperi un secret surprinzător. La conac, studenții liceului Ballard sunt testați de captorii lor.

Crisis 1×4

Crisis 1×4

Finley și Dunn continuă să privească fundalul părinților, trei dintre părinți sunt însărcinați să-și folosească influența pentru a fura o piesă cheie a puzzle-ului de la CIA. Între timp, Meg se ocupă de consecințele acțiunilor sale. La conac, Amber se ocupă de atenția nedorită a unuia dintre captorii ei, în timp ce Beth Anne și Kyle încep să se apropie.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.039)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.531)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.315)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.