Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Antonio Saboia

The Mechanism 1×1

The Mechanism 1×1

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ofițerul de poliție Marco Ruffo este amenințat în timp ce încearcă să preia criminalul de spălare a banilor, Roberto Ibrahim.

The Mechanism 1×2

The Mechanism 1×2

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Zece ani mai târziu, Verena continuă investigația asupra lui Ibrahim și a dealerilor valutari care lucrează cu el.

The Mechanism 1×3

The Mechanism 1×3

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În timp ce echipa lucrează din greu pentru a scoate o operațiune care implică obiective multiple, dovezile importante lipsesc.

The Mechanism 1×4

The Mechanism 1×4

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Guilhome primește asistență dintr-o sursă surprinzătoare. Verena pleacă după ce João Pedro, judecătorul Rigo, cântărește o decizie importantă.

The Mechanism 1×5

The Mechanism 1×5

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Verena simte că nu mai poate avea încredere în nimeni. Soția lui Ibrahim este înfuriată de ceea ce a făcut în închisoare.

The Mechanism 1×6

The Mechanism 1×6

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Echipa urmărește acuzațiile împotriva familiei lui João Pedro, într-un efort de al determina să vorbească. O scurgere amenință să dezmembreze întreaga operațiune.

The Mechanism 1×7

The Mechanism 1×7

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Clubul 13 se grăbește să obțină un acord cu procurorul general. O scurgere de canalizare deschide ochii lui Ruffo spre paralelele de corupție de mici dimensiuni ale lui Jet Wash.

The Mechanism 1×8

The Mechanism 1×8

The Mechanism - O Mecanismo (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Verena primește știri personale devastatoare. Ruffo își reevaluează prioritățile. Dimas și Claudio află soarta operațiunii "Doomsday".

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.038)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.531)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.315)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.