Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Antonia Thomas

The Good Doctor 1×18

The Good Doctor 1×18

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Echipa de la St. Bonaventure trebuie să descopere rapid adevărul din spatele rănilor inexplicabile ale unui elev de la colegiu, înainte ca starea lui să se înrăutățească. Între timp, după ce și-a pierdut posesia cea mai apreciată, distragerea lui Shaun în timpul unei proceduri chirurgicale poate să riscă mai mult decât munca lui.

The Good Doctor 1×17

The Good Doctor 1×17

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Dr. Shaun Murphy pune la îndoială necesitatea unei intervenții chirurgicale elective care să îi permită tânărului pacient să zâmbească pentru prima dată. Între timp, Dr. Claire Brown și Dr. Morgan Reznick descoperă că pacientul lor a mințit despre identitatea ei.

The Good Doctor 1×15

The Good Doctor 1×15

Dr. Shaun Murphy pacientul adolescent a fost limitat la casa ei întreaga viață din cauza unei boli cardiace rare. În ciuda condiției sale, a cultivat un grup mare de prieteni online și speră că echipa chirurgicală poate găsi o modalitate de a-i oferi viața pe care ea a visat-o dintotdeauna. Între timp, un donator de organe care se potrivește perfect cu un tânăr pacient cauzează o dilemă morală pentru părinți și pentru pacient.

The Good Doctor 1×16

The Good Doctor 1×16

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Când echipa tratează un pacient care trebuie să decidă între o intervenție chirurgicală periculoasă care ar putea schimba viața sau rămâne aceeași, îi întreabă pe dr. Shaun Murphy ce ar face dacă ar avea aceeași alegere.

The Good Doctor 1×14

The Good Doctor 1×14

Dr. Shaun Murphy este surprins să afle că tânărul său pacient de cancer se identifică ca o fată în timp ce este bărbat biologic. Shaun trebuie să învețe repede să-și înțeleagă pacientul, nevoile medicale și cum să lucreze cu familia, care simt că toți știu ce este mai bine pentru ea.

The Good Doctor 1×13

The Good Doctor 1×13

Dr. Shaun Murphy suspectează că pacientul său minte despre cauza rănirii sale și face o presupunere controversată cu privire la motivele ei. Între timp, viața personală a doctorului Neil Melendez ar putea afecta munca sa și, în cele din urmă, viața pacienților săi.

The Good Doctor 1×12

The Good Doctor 1×12

Gemenii suferă complicații din operația lor, forțând echipa de la Spitalul San Jose Boneventure să ia o decizie de schimbare a vieții. Între timp, Dr. Shaun Murphy se întoarce la spital după călătoria sa cu Lea și decide că are nevoie de o schimbare mai permanentă și îi dă lui Aaron Glassman o avertizare de două săptămâni.

The Good Doctor 1×11

The Good Doctor 1×11

Dr. Marcus Andrews invită dr. Neil Melendez pe un transplant de rinichi foarte sensibil între o pereche de gemeni; Dr. Shaun Murphy decide să facă o călătorie improprie cu prietenul său Lea și să-și lase problemele în urmă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.736)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.814)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.525)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.954)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.