Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Annie Munch

Crisis 1×5

Crisis 1×5

Gibson își folosește soția sa Janice pentru a obține informații despre programul de soldați sub acoperire al CIA. Dunn și Finley pleacă din grilă, devenind ținte ale CIA atunci când iau măsuri drastice pentru a obține informații. Între timp, Meg caută compania conexiunii cu răpirea și dorește să pună totul pe linie pentru a întoarce pe Amber.

Crisis 1×2

Crisis 1×2

După un apel telefonic misterios, Meg Fitch trebuie să colecteze o sumă mare de bani pentru a-și lua fiica Amber înapoi în siguranță. Între timp, ambasadorul pakistanez este însărcinat cu a face de neconceput să-l înapoi pe fiul său. În altă parte, Dunn și Finley încep să lucreze împreună pentru a identifica unde se află un agent de serviciu secret și pentru a descoperi un secret surprinzător. La conac, studenții liceului Ballard sunt testați de captorii lor.

Crisis 1×4

Crisis 1×4

Finley și Dunn continuă să privească fundalul părinților, trei dintre părinți sunt însărcinați să-și folosească influența pentru a fura o piesă cheie a puzzle-ului de la CIA. Între timp, Meg se ocupă de consecințele acțiunilor sale. La conac, Amber se ocupă de atenția nedorită a unuia dintre captorii ei, în timp ce Beth Anne și Kyle încep să se apropie.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.729)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.750)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.515)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.514)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.834)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.