Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Annie Ilonzeh

Arrow 2×12

Arrow 2×12

În timp ce Arrow îl antrenează pe Roy cum să-și controleze furia - și tigrul său de bronz, de super-putere, a furat un prototip al mașinii de aventură Malcolm pentru a vinde un dealer de arme. Într-o vreme, Laurel descoperă că este dezrădăcinată și că nu mai are control, iar Walter sunt o ofertă pentru Moira. Pe insulă, Oliver se întreabă dacă îi va spune lui ... citeste mai mult

Arrow 1×23

Arrow 1×23

Oliver scapă de închisoare la mâinile și cursele lui Malcolm pentru a-și opri planul de a lăsa gradele. Între timp, Moira se confruntă cu un anunț surprinzător, Thea îl caută pe Roy când panica scapă orașul și Tommy află adevărul despre tatăl lui.

Arrow 1×10

Arrow 1×10

Încrederea lui Oliver este zdruncinată după ce a fost bătută de Dark Archer și ia o pauză de a fi Arrow. Cu toate acestea, atunci când Laurel îl cheamă pe Arrow pentru a ajuta la investigarea morții suspecte a unui pompier, el nu este de acord, cu ezitare, dar ezitarea lui în timpul luptelor îi costă aproape viața. Între timp, Tommy oferă un avantaj pentru pompieri, iar Thea încearcă să-l ridice pe Moira din starea ei depresivă.

Arrow 1×6

Arrow 1×6

Diggle îl convinge pe Oliver să meargă după spărgători de bănci, chiar dacă nu sunt pe lista lui Robert Queen. Cu toate acestea, Oliver descoperă curând că pot fi conectați cu tatăl său până la urmă. Între timp, Tommy îi cere lui Thea sfatul pentru întâlniri, iar Moira simte mișcarea plecării lui Walter și atitudinea lui cavalerie a lui Oliver față de ea.

Arrow 1×4

Arrow 1×4

Peter Declan a fost acuzat de uciderea soției sale și doar Oliver crede că este nevinovat. Arrow îi cere lui Laurel să privească cazul lui Declan. Între timp, Walter investighează un depozit pe care Moira la cumpărat în mod misterios cu banii companiei.

Arrow 1×3

Arrow 1×3

Un lunetist misterios numit Deadshot scoate ofertanții la o licitație pentru o companie din industrie. Ofertanții includ pe tatăl vitreg al lui Oliver, Walter Steele.

Arrow 1×2

Arrow 1×2

Arrow se mișcă mai departe de-a lungul listei tatălui său, luptând în același timp cu problemele familiei cu mama sa, Moira, și mai ales cu sora sa. El face, de asemenea, amenda pentru dificultăți din trecut cu Laurel.

Arrow 1×1

Arrow 1×1

Miliardarul playboy, Oliver Queen, a fost considerat mort de cinci ani. Acum sa întors. Dar ceva, în acești cinci ani, la transformat într-un arcaș misterios cu glugă verde.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.791)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]