Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Anne Heche

The Brave 1×13

The Brave 1×13

Cu doar patru săptămâni scurte înainte ca Dalton și echipa sa să termine desfășurarea lor, aceștia continuă să circule cu ceasul pe o misiune cu mize mari. Pe măsură ce află mai multe despre Hoffman, Patricia și grupul încearcă să-și folosească informația pentru a salva vieți nevinovate, dar informația vine la un cost.

The Brave 1×12

The Brave 1×12

  Când un presupus suspect este implicat în hacking-ul unui submarin din SUA, Dalton și echipa lui se împiedică de o bucată din trecutul lui Patricia. Cu siguranța națională și viețile în joc, Patricia se îndreaptă spre Turcia pentru a se confrunta cu unul dintre demonii ei cei mai epici.

The Brave 1×11

The Brave 1×11

Cu Patricia în afara comisiei, Noe este la conducerea DIA când revoluționarii FARC preiau controlul unui zbor în Columbia. Atunci când negocierile înseamnă viață sau moarte pentru pasagerii de la bord, Hannah trebuie să o facă să se întoarcă la câmp.

The Brave 1×10

The Brave 1×10

Dalton și ceea ce rămâne din echipa lui încearcă să scape cu viața lor în timp ce procesează o pierdere devastatoare; Patricia se va opri la nimic pentru a face lucrurile bine, chiar dacă aceasta înseamnă a-și pune cariera în pericol.

The Brave 1×5

The Brave 1×5

Când ambasadorul Charles Webb este în pericol în timp ce se află în Nigeria, echipa lui Dalton se îndreaptă spre regiune pentru a găsi o situație diferită de cea pe care o așteaptă. Jaz se confruntă cu o fetiță pe care o întâlnește în timpul misiunii, iar Patricia primește niște știri personale.

The Brave 1×4

The Brave 1×4

Un trădător american care sa întors în fața terorismului devine integrat în prevenirea următorului atac asupra solului american. Când singura îngrijire interogatorie se poate confrunta cu treaba este adus pentru oprirea atacului, există o încălcare neașteptată în închisoarea în care se află Dalton.

The Brave 1×3

The Brave 1×3

După ce a primit informații că un jucător serios în armele internaționale, Ranier Boothe, va fi în vizită la Caborca, Mexic, Patricia face o decizie controversată care ar putea duce la o pauză mare. Cu echipa lui Dalton pe teren, trebuie să găsească o legătură slabă în bărbații lui Boothe pentru a-și îndeplini misiunea. Între timp, Noe învață despre trecutul complicat al lui Hannah pe teren.

The Brave 1×8

The Brave 1×8

Când un dronă fără acte de avarie se prăbușește la granița Mongoliei, echipa este forțată să investigheze vechiul mod școlar. Între timp, o realizare uimitoare se desfășoară în DIA

The Brave 1×7

The Brave 1×7

Pe măsura ce echipa se îndreaptă spre Paris într-o misiune legată de trecutul sub acoperire al lui Amir, lucrurile devin mai personale decât ar dori. Cu cât mai mari ca niciodată, unitatea află mai multe despre cel mai nou membru al lor și despre ce-ar fi putut aduce.

The Brave 1×6

The Brave 1×6

Când echipa se află pe teren în Spania, McG face o conexiune care îi determină pe grup să descopere o potențială amenințare la adresa statului. Între timp, Noah și Hannah se aventurează din birou pentru a obține niște informații de-ale lor.

The Brave 1×2

The Brave 1×2

Echipa se îndreaptă spre Rusia, când ofițerul CIA Cassie Archer este atacat de rebeli în zonă. Patricia și echipa ei lucrează pentru a învăța de ce Archer este atât de important pentru rebeli să-i scoată, iar Noe dezvăluie o legătură neașteptată cu acest caz.

The Brave 1×1

The Brave 1×1

Lumea complexă a eroilor noștri militari militari care fac sacrificii personale în timp ce execută misiunile cele mai provocatoare și periculoase din spatele liniilor inamice

The Brave 1×9

The Brave 1×9

După ce sa angajat în misiune după misiunea de a menține lumea în siguranță, echipa se confruntă cu o sarcină care lovește aproape de casă. Când lucrurile merg în lateral, singura opțiune este de a risca unul din propriile lor pentru împușcat lor finale pentru a stabili scorul personal.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.574)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.174)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.782)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.764)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]