Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Anna Lise Phillips

Harrow 1×3

Harrow 1×3

Harrow (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Un braț uman, într-un crocodil mort, îl conduce pe Harrow și pe Dass la nordul Queensland, luptând cu crocii și cu infractorii în căutarea adevărului.

Harrow 1×2

Harrow 1×2

Harrow (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română În timp ce încearcă să investigheze oasele de râu, Harrow sapă în cazul unei femei ucise cu o arbaletă, apropiindu-se periculos de un ucigaș care ucide fiorul.

Harrow 1×1

Harrow 1×1

Harrow (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Harrow este tras în redeschiderea unui caz închis după ce renunță la slujbă, chiar dacă încearcă să se conecteze cu fiica sa înstrăinată. Când un corp se află în râu, el se află întors în biroul medicului.

Harrow 1×4

Harrow 1×4

Harrow (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Când un schelet este descoperit într-o curte suburbană, proprietarul casei devine principalul suspect al crimelor - până când Harrow începe să descopere un secret tragic.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.524)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.949)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.