Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Anna Hopkins

The Flash 1×8

The Flash 1×8

Săgeata vine în orașul central în căutarea unui criminal. Barry speră să coopereze, dar un meta-om care poate controla emoțiile se întoarce unul față de celălalt.

Arrow 4×15

Arrow 4×15

Oliver își dă seama că are nevoie de ajutor în lupta cu Darhk, așa că îl cheamă pe un vechi prieten - Vixen. Folosind capacitatea ei magică de a chema puterile animalelor, Vixen se blochează în poziția lui Darhk și echipa se duce la război. Între timp, Thea are o discuție inima-cu-inima cu Malcolm.

Arrow 4×8

Arrow 4×8

Oliver și Barry Allen îl iau pe Kendra Saunders și Carter Hall într-o locație îndepărtată pentru a le ține ascunși de Vandal Savage, în timp ce își dau seama cum să-l învingă. Malcolm aranjează o întâlnire între Vandal, Green Arrow și The Flash, care nu merge așa cum a fost planificat. Între timp, Felicity, Thea, Diggle și Laurel colaborează cu echipa Flash pentru a veni cu o armă suficient de puternică pentru a distruge Vandal Savage.

Arrow 2×20

Arrow 2×20

Mirakuru îl trimite pe Roy într-o furie incontrolabilă și se dezlănțuie în oraș. Oliver își dă seama că Mirakuru a preluat-o complet pe Roy și trebuie să-și dea seama că o va opri.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.542)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.247)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]