Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Angela Griffin

The Detail 1×8

The Detail 1×8

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Inspectorul de personal, Fiona Currie, caută ajutorul publicului într-un caz, conducând detectivii Stevie Hall și Jack Cooper către un trio de suspecți.

The Detail 1×7

The Detail 1×7

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Răscând de la o revelație șocantă în viața ei personală, detectivul Jack Cooper se aruncă în investigarea unei sinucideri aparentă cu partenerul ei Detectiv Stevie Hall.

The Detail 1×6

The Detail 1×6

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Jack, Stevie și seful lor, Fiona, trebuie să-și facă o călduroasă călătorie pentru a găsi un bătrân suspect. Stevie trebuie să se confrunte cu sentimentele ei, care implică și Kyle. Situația personală a lui Jack se schimbă și mai mult.

The Detail 1×5

The Detail 1×5

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română O fată de colegiu raportează că a fost violată cu șase luni înainte, odată ce o altă fată a fost găsită moartă după un atac sexual. Fostul iubit al lui Jack reapare, făcând lucrurile greu pentru ea. Ea trebuie să ia în considerare să îi dea vestea.

The Detail 1×4

The Detail 1×4

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Detectivii Jack și Stevie rezolvă uciderea mai multor fete, în timp ce Stevie se luptă cu coșmarurile sinuciderii tatălui ei, precum și cu situația de sănătate a fiului său. Jack ia o decizie.

The Detail 1×3

The Detail 1×3

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Det. Jack Cooper se alătură inspectorului de stat Fiona Currie în legătură cu o misiune pe care o sfătuiește despre un caz de crimă care seamănă cu o crimă infamă pe care Fiona a rezolvat-o cu ani în urmă. Detectivii Stevie Hall și Kyle Price urmăresc un plumb în cazul roșcată.

The Detail 1×1

The Detail 1×1

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Răscând de la o revelație șocantă în viața ei personală, detectivul Jack Cooper se aruncă în investigarea unei sinucideri aparentă cu partenerul ei Detectiv Stevie Hall.

The Detail 1×2

The Detail 1×2

The Detail (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română După ce un tânăr programator de calculator a fost găsit ucis brutal, detectivii de la Homicide Stevie Hall și Jack Cooper se trezesc pe un drum răsucire prin ultimele sale zile fatale, în timp ce își gestionau în continuare propriile vieți spirituale.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.587)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (17.542)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.247)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.451)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.772)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]