Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Anastasia Griffith

Deep State 1×7

Deep State 1×7

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Ce se întâmplă atunci când un bărbat care crede că sa retras din MI6 este chemat să-și facă încă un loc de muncă pentru a-și recâștiga viața, doar pentru a descoperi că această slujbă poate însemna că nu are viață să se întoarcă.

Deep State 1×6

Deep State 1×6

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Ce se întâmplă atunci când un bărbat care crede că sa retras din MI6 este chemat să-și facă încă un loc de muncă pentru a-și recâștiga viața, doar pentru a descoperi că această slujbă poate însemna că nu are viață să se întoarcă.

Deep State 1×5

Deep State 1×5

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Anna și fratele ei se luptă să-și protejeze fiicele în Franța. Alexander Said, care a condus echipa din Teheran, sosește la Londra pentru a vedea pe White, dar capul secțiunii nu are nici o dispoziție pentru iertare. Max și Leyla se îmbrățișează după câteva informații care i-ar putea ajuta.

Deep State 1×4

Deep State 1×4

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Anna și fratele ei se luptă să-și protejeze fiicele în Franța. Alexander Said, care a condus echipa din Teheran, sosește la Londra, dar capul secțiunii nu are nici o dispoziție pentru iertare.

Deep State 1×3

Deep State 1×3

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când Amanda Jones sosește la Londra, ea aduce forța deplină a nemulțumirii CIA de a suporta pe White, care se luptă să-și păstreze controlul.

Deep State 1×2

Deep State 1×2

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În Washington, ne întâlnim cu Amanda Jones. Max, acum în Beirut, nu știe în cine să aibă încredere după ce a vorbit cu Leyla, membru al echipei de secție de acolo.

Deep State 1×1

Deep State 1×1

Deep State (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Ex-spionul Max Easton este scos din pensie împotriva voinței sale de către George White, șeful Londrei al echipei MI6 / CIA "Secțiunea".

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.039)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.532)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.315)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.