Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amy Madigan

Ice 2×8

Ice 2×8

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Pentru a ajunge în Africa de Sud la timp pentru conferința cu diamante, Jake trebuie să-l găsească pe Freddy și să obțină "Anastasia apreciată. Lady Rah își propune planul de a certifica cele mai scumpe diamante din lume, iar Cam se îndreaptă spre Londra pentru a se confrunta cu mama lui Malcolm.

Ice 2×7

Ice 2×7

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Un jaf armat la casa lui Ava conduce la un moment de armistițiu între Jake, Ava și Cam. Freddy termină diamantul Anastasia, iar Jake se duce la Tessa pentru ajutor.

Ice 2×6

Ice 2×6

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Freddy, înalt ca un zmeu, se luptă să taie diamantul Anastasia, pe măsură ce Jake se duce la Alexi pentru protecție. Cam se răsucește să se răzbune, iar Lady Rah oferă să-l ajute pe Ava cu un client important.

Ice 2×5

Ice 2×5

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Freddy încearcă să taie Anastasia Diamond, Jake se confruntă cu triada chineză pentru a câștiga buy-in-ul pentru un prestigios Diamond Expo din Africa de Sud.

Ice 2×4

Ice 2×4

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când Freddy și Jake nu reușesc să găsească pe cineva în care să poată avea încredere pentru a-și tăia diamantul brut, Freddy decide să taie singură piatra și să o modeleze după faimosul "Anastasia Diamond".

Ice 2×3

Ice 2×3

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Pe drumul de la Cartel, Jake și Freddy sunt salvați de unul dintre minerii venezueleni și de familia sa - dar când Cartel-ul învață unde sunt, prezența lui Jake & Freddy pune în pericol întreaga familie.

Ice 2×2

Ice 2×2

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Jake și Freddy încearcă să fure diamante din mina venezueleană pe care nu le mai dețin - dar când Cartel-ul învață despre subterfuga lor, ei se găsesc în viață pentru viața lor.

Ice 2×1

Ice 2×1

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cu familia Verde, Jake își dă seama că descoperirea diamantului Holocaustului îi va pune înapoi - dar o căutări nerealiste lasă o călătorie periculoasă în Venezuela ca singura opțiune a Green Brother’s.

Ice 1×2

Ice 1×2

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Într-o încercare de a ieși din subordinea Lady Rah, Jake trasează o distrugere în docurile San Pedro cu consecințe dezastruoase.

Ice 1×4

Ice 1×4

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Jake și Freddy o fac să vândă diamantele Lady Rah în Vancouver, dar lucrurile nu merg așa cum era planificat. Cam și Isaac se îndreaptă spre direcția verde și verde. Noi dovezi ajung la lumină în cazul Avi Kreshman.

Ice 1×1

Ice 1×1

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română După un accident teribil, doi frați dintr-o familie de diamante de prestigiu din Los Angeles se trezesc forțați să lucreze pentru un șef periculos care se ocupă de diamantul sanguin.

Ice 1×5

Ice 1×5

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Familia Verde se reunește pentru o înmormântare, care aduce la suprafață tensiuni de lungă durată. Un dealeru de diamante misterios, legat de trecutul lui Cam, ajunge în LA.

Ice 1×8

Ice 1×8

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Jake și Lady Rah formează o alianță neplăcută împotriva lui Pieter. Freddy și Ava lucrează împreună pentru a avea acces la un sindicat diamant rus. Cam relația lui cu Sarah face un rău pentru cel mai rău.

Ice 1×9

Ice 1×9

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Crima lui Vincent aduce conflictul dintre Lady Rah și Pieter într-un cap cu Jake și Cam care cade pe laturile opuse. Freddy și Ava încearcă să-și întoarcă averea în Rusia.

Ice 1×7

Ice 1×7

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Freddy și Jake participă la o licitație cu diamante subterane. Pieter și Cam se întâlnesc cu un diplomat venezuelean pentru redeschiderea unei mine abandonate. Procuratura americană a lui Pieter Van de Bruin cauzează probleme în noua relație a lui Ava.

Ice 1×10

Ice 1×10

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cu Pieter ținându-l pe Ava ca ostatec, Jake și Freddy trebuie să vină împreună să o salveze. Ancheta despre Pieter începe să se încheie pe verde și verde. Cam o lovește singură, făcând o înțelegere cu cartelul.

Ice 1×6

Ice 1×6

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce schema Cam și Pieter pentru a obține controlul asupra verde și verde, Ava are un rol mai mare în afacerea familiei împotriva dorințelor lui Jake. După moartea tatălui său, Freddy face pași pentru a fi curat. Carlos a lovit un punct mort în ancheta sa.

Ice 1×3

Ice 1×3

Ice - Gheaţă (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Lady Rah îl trimite pe Jake și pe Freddy pentru a obține diamante ilegale certificate și gata de vânzare, dar lucrurile se complică atunci când Isaac se implică.

How to Get Away with Murder 3×2

How to Get Away with Murder 3×2

Cu munca pe linie, Annalize se luptă împotriva Consiliului de la Universityton din Middleton. Între timp, secretele sunt expuse deoarece Keating 5 concurează pentru a prelua cazul unei femei bătute, acuzată de uciderea soțului ei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.668)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.827)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]