Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amy Gumenick

Arrow 5×14

Arrow 5×14

China White, Cupidon și Liza Warner izbucnesc din Heights Heights și se îndreaptă spre Star City pentru răzbunare. Oliver încearcă să aducă în discuție noua bandă de fată, dar ACU intervine la mijlocul luptei. Spre surprinderea lui, ei sunt acolo pentru a aresta Sărutul Verde pentru uciderea lui Det. Malone. Între timp, Lance se simte răspunzător de pauza de închisoare după ce Warner îi spune că a auzit despre el lucrul cu Damien Darhk.

Arrow 4×16

Arrow 4×16

Un cupidon inima se întoarce în Star City cu un singur scop - de a distruge pe oricine în dragoste. Echipa încearcă să ucidă cuplurile în ziua nunții, așa că Oliver și Felicity se hotărăsc să se ridice ca momeală.

Arrow 3×17

Arrow 3×17

În timp ce Arrow încearcă să detecteze criminalii ucigași, Amanda o numește pe Lyla pentru o misiune de suucidere, iar Diggle insistă să-și asocieze noua sa soție. Cu toate acestea, echipa descoperă în curând că misiunea lor de salvare nu este ceea ce așteptau. Într-o vreme, Ray află că Oliver este arcul și intenționează să-l aducă pentru crimele sale.

Arrow 3×7

Arrow 3×7

Arcul este urmărit de un fost ofițer de poliție pe care la salvat în timpul asediului de la Mirakuru și a devenit periculos obsedat de erou. Între timp, Ray îl întreabă pe Felicity să o însoțească la o cina de afaceri, iar Thea trebuie să angajeze un nou DJ pentru Verdant.

Arrow 3×6

Arrow 3×6

Un ucigaș îi ucide victimele și încearcă să-l aranjeze pe Ted Grant. Arrow ajunge în sfîrșit la ajutorul lui, după ce Laurel protestează inocența antrenorului. Între timp, Roy merge la Felicity pentru a afla dacă a ucis pe cineva sub influența lui Mirakuru.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.186)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.954)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]