Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amy Forsyth

Rise 1×4

Rise 1×4

Rise (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Cele două lumi ale lui Robbie se ciocnesc la o petrecere de casă unde colegii de fotbal se confruntă cu trupa de dramă; Tracey explorează cu răbdare o nouă relație cu un admirator care nu este atât de secret; o excursie de familie pentru a vizita sora lui Gail merge în lateral.

Rise 1×3

Rise 1×3

Rise (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Când Lou descrie viziunea lui pentru scenografia și design-ul spectacolului, Tracey pune la îndoială orice decizie - dar e vorba de știrile bombardeze ale lui Simon, care îl obligă pe Lou să se întrebe dacă alegerea acestui spectacol controversat merită costul. Între timp, antrenorul Strickland încearcă să-l reabiliteze pe Gordy, iar Gail se îngrijorează pentru Maashous. Lilette se străduiește să-și păstreze sentimentele pentru Robbie după ce a descoperit o altă parte ...

Rise 1×2

Rise 1×2

Rise (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Lou este adus pe pământ atunci când bugetul său de producție este redus, antrenorul Strickland monopolizează victorios timpul lui Robbie și are un conflict cu Tracey. Lilette se pare că începe să se prăbușească pentru Robbie, în timp ce Simon susține sentimente conflictuale cu privire la rolul său în spectacol. În timp ce Michael găsește sprijin în cadrul trupei de teatru, Gwen acționează în repetiții ca răspuns la tensiuni la domiciliu.

Channel Zero 3×6

Channel Zero 3×6

Channel Zero (TV Series 2016– ), seriale online subtitrate în limba Română Zoe și Alice se confruntă cu familia Peach.

Rise 1×1

Rise 1×1

Rise (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Lou Mazzuchelli, un profesor de limba engleza neinspirat la Stanton High, cereri de a prelua ca director al programului de teatru al scoala in incercarea de a-si revitaliza pasiunea de a invata, insa si-a dat seama rapid ca lucrarea lui a fost taiata pentru el. Decizia sa controversată de a schimba muzicalul la mai promițătorul Spring Awakening și alegerile sale atipice de casting creează un efect de ripple pentru directorul adjunct al ...

Channel Zero 3×5

Channel Zero 3×5

Channel Zero (TV Series 2016– ), seriale online subtitrate în limba Română Zoe descoperă că în casă de vară trăiește altceva; Alice ajunge la punctul în care nu se întoarce.

Channel Zero 3×4

Channel Zero 3×4

Channel Zero (TV Series 2016– ), seriale online subtitrate în limba Română Alice se confruntă cu propria nebunie incipientă în timp ce Zoe mănâncă cu piersicile.

Channel Zero 3×3

Channel Zero 3×3

Alice are o întâlnire groaznică într-un spital abandonat; Luke, Louise și Nathan joacă pisică și șoarece cu Robert Peach.

Channel Zero 3×2

Channel Zero 3×2

Alice traversează linia dintre realitate și nebunie, în timp ce devine din ce în ce mai încurcată cu familia Peach și cu istoria ei întunecată; Zoe începe să se comporte ciudat după întoarcerea inexplicabilă la Garrett.

Channel Zero 3×1

Channel Zero 3×1

Când o tânără pe nume Alice se mută într-un oraș nou, ea învață despre o serie de dispariții care pot fi legate de un zvon derutant despre scările misterioase din cartierele cele mai grele ale orașului.

Channel Zero 1×5

Channel Zero 1×5

Mike și Amy află că creatorul lui Candle Cove nu este cel care crede că este; o crimă brutală șochează forțele de poliție din Iron Hill.

Channel Zero 1×6

Channel Zero 1×6

Mike se pregătește să se confrunte cu Candle Cove și să-și salveze fiica Lily, în timp ce Marla se confruntă cu a face o alegere imposibilă.

Channel Zero 2×1

Channel Zero 2×1

Patru prieteni învață că Casa No-End este mai mult decât un conac bântuit atunci când se confruntă cu orori personale ciudate în fiecare cameră.

Channel Zero 2×2

Channel Zero 2×2

Margot și Jules se ocupă de prezența Tatălui, așa cum Seth și JT au pornit pe căile lor înspăimântătoare; Dylan se află într-o misiune secretă de a găsi pe cineva apropiat de el.

Channel Zero 2×3

Channel Zero 2×3

Margot fuge Tatăl cu ajutorul lui Jules, Seth și JT; Dylan încearcă să deprogrameze Lacey; Jules cade mai adânc sub vraja unei influențe sinistru.

Channel Zero 2×5

Channel Zero 2×5

Margot, Jules și Seth se confruntă cu o nouă groază când Tatăl face rău în lumea reală.

Channel Zero 2×4

Channel Zero 2×4

Grupul se confruntă cu cea mai periculoasă parte a Casei Mondiale în căutarea ieșirii; cu Tatăl în căutarea și șocante descoperiri despre fiecare alte revelate, tensiunile din cadrul grupului fierbe.

Channel Zero 2×6

Channel Zero 2×6

Jules se întoarce în casa No-End pentru a salva Margot și, împreună, trebuie să se ocupe în sfârșit de Seth și de Tatăl să scape înainte de a fi prea târziu.

Channel Zero 1×1

Channel Zero 1×1

Psihologul psihiatru Mike Painter investighează asasinatele din 1988 ale câtorva copii, inclusiv fratele gemene, care ar putea implica o emisiune de televiziune pentru copii care a început să difuzeze din nou.

Channel Zero 1×2

Channel Zero 1×2

Marla este de acord să-l ajute pe Mike să investigheze crimele; Marla este îngrozită să învețe un secret despre ceea ce sa întâmplat în 1988, care a fost ascuns de atunci.

Channel Zero 1×3

Channel Zero 1×3

Mike trebuie să-l convingă pe Gary că Candle Cove se află în spatele crimelor înainte de a-și lua dreptate în mâinile sale; Marla, Jessica și Amy îl caută pe Mike înainte de a fi prea târziu.

Channel Zero 1×4

Channel Zero 1×4

Fiica lui Lily, Lily, ajunge în mod misterios în Iron Hill, ducând la mai multe informații despre crimele din 1988; Mike și Jessica iau măsuri drastice pentru a vindeca trecutul și pentru a proteja Lily de Candle Cove.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.925)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.749)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.701)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.577)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.453)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.