Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ammon Jacob Ford

SEAL Team 1×22

SEAL Team 1×22

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română După ce Jason se află în legătură cu comoția sa pentru a fi eliminată pentru luptă, el și echipa SEAL planifică o misiune finală de a răzbuna moartea echipei Echo o dată pentru totdeauna înainte de a se întoarce acasă de la desfășurare.

SEAL Team 1×21

SEAL Team 1×21

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română În urma unui accident de elicopter, echipa SEAL trebuie să continue misiunea, pe măsură ce ostile o poartă pe ei și un Jason rănit și afectat merge după singura țintă.

SEAL Team 1×20

SEAL Team 1×20

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Viața lui Jason și a echipei SEAL sunt în pericol atunci când o misiune riscantă de a capta o țintă extrem de valoroasă poate fi de fapt o capcană. De asemenea, Clay și Davis se îndoiesc de frustrările legate de relațiile de lungă distanță, iar Ray are o întâlnire cu privire la implicarea sa în moartea accidentală a băiatului local care ar putea afecta cariera sa militară.

SEAL Team 1×19

SEAL Team 1×19

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Echipa SEAL trimite Ray sub acoperire într-o piață de condimente ocupat pentru a face un swap de mize mari, iar Jason încearcă să scoată un terorist cunoscut că poartă o centură de sinucidere. De asemenea, Ray își dă seama de consecințele devastatoare ale deciziilor sale.

SEAL Team 1×18

SEAL Team 1×18

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Jason și echipa SEAL sunt însărcinați cu protejarea unei delegații de congresmeni și a unor oficialități din domeniul apărării care vin la Jalalabad pentru un tur de publicitate, chiar dacă o amenințare credibilă a fost făcută împotriva lor.

SEAL Team 1×17

SEAL Team 1×17

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Pe măsură ce Jason și echipa SEAL se apropie de răzbunarea pierderii echipei Echo, Mandy se ocupă de propriile sale mâini, după ce șeful ei nu-și va lumina misiunea de a-și scoate cea mai mare țintă. De asemenea, Jason nu știe de unde stă relația lui cu Amy.

SEAL Team 1×16

SEAL Team 1×16

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Jason conduce echipa SEAL într-o misiune periculoasă pe timp de zi în care Sonny este rănit și trebuie să se bazeze acum pe Clay și pe frații săi pentru a-și salva viața.

SEAL Team 1×15

SEAL Team 1×15

SEAL Team TV Series (2017– ), serial onlin subtitrat în Română Jason și echipa SEAL se apropie de a răzbuna moartea echipei Echo atunci când găsesc banii care și-au finanțat crima într-o fermă din apropiere de mac, care a fost folosită anterior pentru a produce heroină. De asemenea, Jason întâlnește o femeie interesantă pe bază.

SEAL Team 1×14

SEAL Team 1×14

 Jason și echipa SEAL se stabilesc în viata de desfășurare și se apropie de a descoperi cine a ambuscvat echipa Echo după ce Mandy a obținut un avantaj de la o sursă puțin probabilă pe bază.

SEAL Team 1×13

SEAL Team 1×13

Jason și echipa SEAL trebuie să-și părăsească familiile imediat ce data de desfășurare a acestora este mutată după ce echipa pe care urma să o scufunde este în ambuscadă. De asemenea, Jason și Alana iau o mare decizie în legătură cu viitorul lor, iar Clay și Stella simt greutatea propunerii sale de căsătorie.

SEAL Team 1×12

SEAL Team 1×12

În timp ce se află într-o misiune de a recupera un drone de vârf, Jason și echipa SEAL nu respectă ordinele, astfel încât să-l salveze pe Clay, care este prins într-o cameră plină de teroriști înarmați. De asemenea, relația lui Clay și Stella are o nouă întoarcere.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.576)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.186)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.954)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.443)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.767)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]