Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amir Hussain

The Story of God with Morgan Freeman 2×3

The Story of God with Morgan Freeman 2×3

L-am tăiat pe Dumnezeu din viața noastră modernă sau sunt momente în care divinul trece? Morgan Freeman întâlnește un om care a simțit prezența lui Dumnezeu pe 11 septembrie, învață cum musulmanii auzi vocea lui Dumnezeu în Coran, întâlnește un trib al cărui membri cred că pot canaliza puterea vindecătoare a divinului și întâlnesc un fizician care are credința că știința duceți-l la Dumnezeu.

The Story of God with Morgan Freeman 1×2

The Story of God with Morgan Freeman 1×2

Gazdă Morgan Freeman examinează atât trecutul cât și viitorul pentru a determina ce prezic diferite tradiții de credință despre sfârșitul zilelor.

The Story of God with Morgan Freeman 1×4

The Story of God with Morgan Freeman 1×4

Morgan Freeman traversează globul pentru a întreba: De unde am venit? Ce sa întâmplat "la început"?

The Story of God with Morgan Freeman 1×5

The Story of God with Morgan Freeman 1×5

De unde vine răul? Morgan încearcă să înțeleagă rădăcina răului și cum au evoluat ideile noastre de-a lungul mileniilor.

The Story of God with Morgan Freeman 1×6

The Story of God with Morgan Freeman 1×6

Morgan încearcă să descopere modul în care credința noastră în miracole ne poate modela înțelegerea lui Dumnezeu.

The Story of God with Morgan Freeman 1×3

The Story of God with Morgan Freeman 1×3

Cine este Dumnezeu? Morgan încearcă să descopere cine este Dumnezeu - și cum el, ea sau ei au evoluat asupra istoriei umane.

The Story of God with Morgan Freeman 2×1

The Story of God with Morgan Freeman 2×1

Aproape fiecare credință are o figură pe care urmașii ei o consideră aleasă de Dumnezeu. Musulmanii au Muhammad. Creștinii îl au pe Isus. Iudeii au Avraam și Moise. De ce ne reunim în jurul acestor aleși și cum îndrumă credința noastră? Morgan Freeman merge în căutarea oamenilor aleși care merg pe pământ astăzi, inclusiv un băiat american din suburbiile despre care se crede că este reîncarnarea unui Iama budist care se întorcea în organisme diferite de aproape cinci sute de ...

The Story of God with Morgan Freeman 2×2

The Story of God with Morgan Freeman 2×2

Ce sunt raiul și iadul? Oamenii de toate credințele și mediile de viață au contemplat aceste conundrume de mii de ani. Morgan Freeman se străduiește să afle cum aceste locuri nevăzute au schimbat modul în care trăim, coborând în vechea lume subactivă a Nativului American, investigând fenomenul exorcizărilor și darul limbilor și întâlnindu-vă cu o femeie care crede că a văzut cerul.

The Story of God with Morgan Freeman 1×1

The Story of God with Morgan Freeman 1×1

În premieră în seria evenimentului, gazda Morgan Freeman explorează modul în care diferite religii din trecut și din prezent răspund la întrebarea: Ce se întâmplă când vom muri?

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.792)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.398)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.