Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amelia Burstyn

Lost in Space 1×1

Lost in Space 1×1

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Pe drumul spre o colonie spațială, o criză trimite Robinsonilor care se hrănesc către o planetă necunoscută, unde se luptă să supraviețuiască unei nerăbdări.

Lost in Space 1×2

Lost in Space 1×2

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Un alt accident atrage mai mulți călători pe planetă, deoarece Robinsons lucrează pentru a-și salva nava cu ajutorul noului lor companion misterios.

Lost in Space 1×3

Lost in Space 1×3

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Flashback-urile dezvăluie indicii despre trecutul Dr. Smith; Robinsons se confruntă cu o nouă amenințare pe măsură ce alimentarea cu combustibil a navei începe să scadă - rapid.

Lost in Space 1×4

Lost in Space 1×4

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Robinson intră în contact cu o altă familie de supraviețuitori; Va cursa pentru a-și proteja prietenul după ce Judy află ce sa întâmplat la bordul Rezoluției.

Lost in Space 1×5

Lost in Space 1×5

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce echipa construiește un turn pentru a semnala Rezoluția, Maureen investighează o anomalie planetară și Will se angajează pentru o conversație dificilă cu tatăl său.

Lost in Space 1×6

Lost in Space 1×6

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Maureen dezbate dacă va împărți ceea ce a văzut în cer, Don conduce o misiune pentru a găsi combustibil, iar prezența robotului stă în tensiuni în interiorul grupului.

Lost in Space 1×7

Lost in Space 1×7

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Judy și Don se întorc acasă în deșert cu încărcătura lor prețioasă. John și Maureen au suferit o lovitură puternică. Penny face tot ce-i poate pentru a-și mângâia Will.

Lost in Space 1×8

Lost in Space 1×8

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Maureen găsește o soluție la problema combustibilului, dar punerea în aplicare a planului său se dovedește mai dificilă decât era de așteptat. Dr. Smith își dă seama că acopere suflarea lui.

Lost in Space 1×9

Lost in Space 1×9

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Judy intenționează să-l găsească pe Maureen, în timp ce Will și Penny conduc o expediție în peșteri. Dr. Smith urmărește un nou plan de evadare.

Lost in Space 1×10

Lost in Space 1×10

Lost in Space - Pierdut în spaţiu (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Familia Robinson se luptă să lanseze de pe Planeta Lost, să facă o salvare imposibilă și să ajungă la Resolute înainte de a părăsi orbita pentru totdeauna. Din păcate, unii au alte planuri.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.570)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.160)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.562)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.437)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.759)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]