Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amarr M. Wooten

Knight Squad 1×7

Knight Squad 1×7

Knight Squad (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Ciara încredințează Arc cu inelul său Pixie, care îl transformă într-o fiară hidoasă când testează puterile inelului asupra lui; cu disperarea de a dezactiva blestemul, Ciara și Arc caută ajutorul reginei Pixie, care dezvăluie că are carne de vită cu Arc.

Knight Squad 1×6

Knight Squad 1×6

Knight Squad (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În ajunul revenirii surorii lui Ciara de pe câmpul de luptă, Sir Gareth îl leagă pe Arc și Ciara cu "brățări de prietenie magică", de care pot fi eliberați numai demonstrând bunătate sinceră unul față de celălalt.

Knight Squad 1×5

Knight Squad 1×5

Knight Squad (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Precedentul lui Arc pe Phoenix Squad se întoarce, aruncând Arc la echipa Kraken, în timp ce prietenii lui lucrează în secret pentru a scăpa de fostul lor partener.

Knight Squad 1×4

Knight Squad 1×4

Knight Squad (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Arc descoperă că Warwick poate vrăji magice, dar lucrurile se epuizează atunci când începe să-și folosească talentul secret.

Knight Squad 1×3

Knight Squad 1×3

When the Phoenix Squad is chosen to host the annual Armor Day feast, Arc must rely on Ciara to help him with the festive traditions, and to protect his secret.

Knight Squad 1×2

Knight Squad 1×2

Competitivitatea lui Ciara este cea mai bună din partea ei când câștigă un turneu de școală de prestigiu înaintea noii sale prietenii cu Arc.

Knight Squad 1×1

Knight Squad 1×1

O prințesă rambunctioasă și un vagabond răutăcios creează noi identități pentru a participa la școala de cavaleri; după ce au aflat de secretul celuilalt, devin parteneri improbabili și trupa împreună pentru a-și atinge visul de a deveni cavaleri legendari.

Filme recent urmărite

  • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.573)
    Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
  • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.173)
    oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
  • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (16.718)
    După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
  • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.442)
    Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
  • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.763)
    The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]