Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Alisha Wainwright

Shadowhunters 2×3

Shadowhunters 2×3

Deja tăiat de la Institut și de prietenii săi, Jace își găsește situația înrăutățită atunci când devine o țintă pentru pachetul de lupi din New York care crede că Jace este un criminal. Și nu uitați de Aldertree și Shadowhunters care își continuă propria vânătoare pentru Jace! Cu Jace devenind cel mai căutat om din New York, prietenii lui pot ajunge la el înainte de toți ceilalți? Între timp, Simon se află într-o căutare proprie, pe măsură ce Raphael îi exercită presiuni asupra ...

Shadowhunters 2×6

Shadowhunters 2×6

Pentru a vă ajuta să obțineți răspunsuri la ceea ce intenționează Valentine, Isabelle și Clary sunt trimiși într-o misiune de a vizita Surorile de Fier. Odată ajuns acolo, mai multe adevăruri pot fi dezvăluite decât planificate de Izzy și Clary. Într-o misiune proprie, Simon și Maia sunt hotărâți să-l găsească pe Luke, care mai lipsește încă după atacul demonic de la Institut. Între timp, Magnus și Alec încep în prima lor întâlnire.

Shadowhunters 2×7

Shadowhunters 2×7

Sora lui Luke apare la Jade Wolf, pretinzând nevinovăția despre atacul recent. Dar, dacă Luke nu are încredere într-un cuvânt, Cleo spune că se află în contradicție cu Clary, care vede o oportunitate de a ajunge la Valentine. Cu toate acestea, cât de departe va merge Clary să dovedească că are dreptate cu Cleo? Între timp, Simon primește sfaturi de întâlniri dintr-o sursă surprinzătoare, pe măsură ce Isabelle ia o cale periculoasă.

Shadowhunters 2×8

Shadowhunters 2×8

Lucrând cu aranjarea ceremoniei fratelui său Max Rune, Alex decide că aceasta ar fi ocazia perfectă pentru familia sa de a cunoaște Magnus. Dar, cu tensiuni care zboară printre diferitele Shadowhunters, evenimentul mare al lui Max devine repede o seară în care toți trebuie să se confrunte cu cele mai mari temeri ale lor. Între timp, Simon face o mișcare îndrăzneață, întrucât Isabelle găsește un aliat neașteptat nou.

Shadowhunters 2×9

Shadowhunters 2×9

Cu afirmația că Clary este o parte esențială a planului lui Valentine, Downworlders se confruntă cu problema de a rezolva problema. Dar când Iris activează jurământul ei de sânge, Clary trebuie să-și facă griji mai mult decât să se ascundă de Valentine și Downworlders. Între timp, Isabelle și Raphael se apropie, pe măsură ce Alec încearcă să-și dea seama ce se întâmplă cu sora lui.

Shadowhunters 2×10

Shadowhunters 2×10

Institutul din New York este atacat, deoarece planul lui Valentine pentru "The Soul Sword" devine periculos de aproape de a ajunge la fructificare. Vânătorii de umbră trebuie să acționeze repede pentru a-și salva pe cei dragi și restul lumii descendente. Între timp, unii dintre Downworlders au propriul lor plan de a opri Valentine, iar ținta lor este Clary.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.793)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.400)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.