Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Alicia Borrachero

Morocco: Love in Times of War 1×1

Morocco: Love in Times of War 1×1

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O ducesă conduce un grup de femei în vârstă de la Madrid la Melilla în timpul războiului Rif pentru a deschide un spital și a îngriji răniții în condiții dure.

Morocco: Love in Times of War 1×6

Morocco: Love in Times of War 1×6

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Pilar îl aude pe Raquel făcând o mărturisire tatălui ei. Regina vizitează Melilla și decide viitorul lui Carmen. Fidel își declară sentimentele lui Julia.

Morocco: Love in Times of War 1×7

Morocco: Love in Times of War 1×7

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Un román rănit mortal se află pe treptele spitalului. Când Ahmed se îmbolnăvește de meningită, toată lumea din spital este în carantină.

Morocco: Love in Times of War 1×8

Morocco: Love in Times of War 1×8

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O delirioasă Magdalena se întoarce spre Larbi. Fidel are dreptul să deschidă un spital de câmp în față. Un nou pacient neobișnuit ia o fantezie lui Pilar.

Morocco: Love in Times of War 1×9

Morocco: Love in Times of War 1×9

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Două decese, inclusiv o asistentă medicală, spulberă personalul spitalului. Daniel se comportă ca și când nu ar fi primit scrisoarea lui Marga. Alejandro încearcă să-l facă pe Pilar.

Morocco: Love in Times of War 1×10

Morocco: Love in Times of War 1×10

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română O captivantă Julia și Fidel petrec o noapte împreună ca și cum ar fi fost ultima lor. Magdalena decide să se întoarcă la Madrid. Verónica primește un vizitator surpriză.

Morocco: Love in Times of War 1×11

Morocco: Love in Times of War 1×11

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Julia și Fidel nu reușesc să-și păstreze secretul sub secrete. Andrés suspectează armata de corupție financiară. În Madrid, Magdalena îi sparge vestea.

Morocco: Love in Times of War 1×12

Morocco: Love in Times of War 1×12

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Fidel este obligat să aleagă între Julia și Susana. Magdalena își decide viitorul, dar se confruntă cu o consecință neprevăzută. Raquel își dă copilul.

Morocco: Love in Times of War 1×13

Morocco: Love in Times of War 1×13

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Mama lui Susana spune o minciună pentru al ține pe Fidel în Melilla. Durerea forțează Carmen să se supună unei biopsii, în timp ce febra postpartum îi determină pe Raquel să acționeze periculos.

Morocco: Love in Times of War 1×2

Morocco: Love in Times of War 1×2

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Emoțiile se ridică când Pilar și Luis se găsesc blocați. Cmdr rănit. Silva este adus la spital, unde Pedro îl acuză de trădare.

Morocco: Love in Times of War 1×3

Morocco: Love in Times of War 1×3

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Julia, Larbi și Pedro se confruntă cu consecințele acțiunilor lor. În timp ce vizitează casa lui Larbi, Magdalena este copleșită și alarmată de sentimente puternice.

Morocco: Love in Times of War 1×4

Morocco: Love in Times of War 1×4

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Afecțiunea lui Carmen devine dintr-o dată amenințătoare cu viața atunci când este prinsă într-o ambuscadă. Recuperând în spital, prietena lui Andrés recunoaște Julia.

Morocco: Love in Times of War 1×5

Morocco: Love in Times of War 1×5

Morocco: Love in Times of War - Vremuri de război (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Magdalena scrie Daniel o scrisoare. Verónica trage o cascadorie pentru al scoate pe Pedro din închisoare și în OR. Julia și Susana așteaptă vestea misiunii de salvare.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.793)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.087)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.567)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.533)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.400)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.